Przed wami tłumaczenie gry Paint by Letters. Od razu mówię - jeśli macie zamiar czytać wszystko, może to być ciężkie! Zrobiłem to tak, by każdy, kto w danej chwili gra, mógł sobie sprawdzać co to oznacza. Jeśli wybierze jakieś słowo, klika na spoiler pod tym słowem by dowiedzieć się, co będzie dalej. Aha, i obrazków nie dałem zbyt wiele, bo gdybym do każdej strony dawał, to strona ładowałaby się bardzo długo.
Burnt out Bulbs
Spoiler
Strona 1
Spoiler
Był to kolejny dzień zabawy dla mnie i moich przyjaciół w Ice Rink. Właśnie miałem strzelić gola, gdy nagle zgasło światło! Ice Rink stał się ciemniejszy niż zaćmienie słońca w Halloween!
Strona 2
Spoiler
Na szczęście miałem moją (latarkę/świecące okulary), więc znalazłem moją przyjaciółkę. "Cieszę się, że ciebie znalazłem! Wiesz może gdzie znajdę nowe żarówki?" spytałem się jej. Zasugerowała wtedy, że mogą być w Latarni.
Strona 3
Spoiler
Kiedy przybyłem do latarni, zobaczyłem pingwina grającego na (perkusji/pianinie) bardzo głośno. Stanąłem więc na krześle i (wrzeszczałem/skakałem) dopóki nie przestał grać. Powiedział, że w Ski Lodge mogę znaleźć pare żarówek.
Strony 4-8
Spoiler
W Ski Lodge była grupka pingwinów grających w Find Four (do góry nogami./pinami.) Jeden z nich powiedział mi: " Widziałem (DJa/wikinga/ufoludka), który wziął pare żarówek kiedy byłem w Attic."
DJ:
Spoiler
(Nurek/czirliderka) w Attic (zdenerwowała/zdziwiła) się, kiedy mnie ujrzała. "Nie ma już żadnych żarówek od kiedy je ten DJ zabrał!" (On/Ona) może ma jeszcze jakieś w swoim igloo!"
On:
Spoiler
W igloo DJa spytałem się go czy nie zostały mu jakieś żarówki. Ku mojemu zdziwieniu podał mi (beczkę/lodówkę/worek kawy)! Byłem tak szczęśliwy, że od razu pobiegłem do Ice Rink!
Worek do kawy:
Spoiler
Otworzyłem worek kawy i wyjąłem żarówki. Ale kiedy wkręciłem je, zaczęły świecić różnymi kolorami! (Czerwonym!/Różowym!) (Niebieskim/Zielonym!) (Żółtym/Pomarańczowym!) Potem te 3 kolory na zmianę oświecały Ice Rink!
I wtedy przypomniałem sobie jaki dzisiaj jest dzień... Było to najbardziej zwariowane Prima Aprilis w moim życiu!
Koniec
Beczkę:
Spoiler
Otworzyłem beczkę i wyjąłem żarówki. Ale kiedy wkręciłem je, zaczęły świecić różnymi kolorami! (Czerwonym!/Różowym!) (Niebieskim/Zielonym!) (Żółtym/Pomarańczowym!) Potem te 3 kolory na zmianę oświecały Ice Rink!
I wtedy przypomniałem sobie jaki dzisiaj jest dzień... Było to najbardziej zwariowane Prima Aprilis w moim życiu!
Koniec
Lodówkę:
Spoiler
Otworzyłem lodówkę i wyjąłem żarówki. Ale kiedy wkręciłem je, zaczęły świecić różnymi kolorami! (Czerwonym!/Różowym!) (Niebieskim/Zielonym!) (Żółtym/Pomarańczowym!) Potem te 3 kolory na zmianę oświecały Ice Rink!
Koniec
Ona:
Spoiler
W igloo DJa spytałem się ją czy nie zostały jej jakieś żarówki. Ku mojemu zdziwieniu podała mi (beczkę/lodówkę/worek kawy)! Byłem tak szczęśliwy, że od razu pobiegłem do Ice Rink!
Worek do kawy:
Spoiler
Otworzyłem worek kawy i wyjąłem żarówki. Ale kiedy wkręciłem je, zaczęły świecić różnymi kolorami! (Czerwonym!/Różowym!) (Niebieskim/Zielonym!) (Żółtym/Pomarańczowym!) Potem te 3 kolory na zmianę oświecały Ice Rink!
Koniec
Beczkę:
Spoiler
Otworzyłem beczkę i wyjąłem żarówki. Ale kiedy wkręciłem je, zaczęły świecić różnymi kolorami! (Czerwonym!/Różowym!) (Niebieskim/Zielonym!) (Żółtym/Pomarańczowym!) Potem te 3 kolory na zmianę oświecały Ice Rink!
Koniec
Lodówkę:
Spoiler
Otworzyłem lodówkę i wyjąłem żarówki. Ale kiedy wkręciłem je, zaczęły świecić różnymi kolorami! (Czerwonym!/Różowym!) (Niebieskim/Zielonym!) (Żółtym/Pomarańczowym!) Potem te 3 kolory na zmianę oświecały Ice Rink!
Koniec
Ufoludek:
Spoiler
(Nurek/czirliderka) w Attic (zdenerwowała/zdziwiła) się, kiedy mnie ujrzała. "Nie ma już żadnych żarówek od kiedy je ten ufoludek zabrał!" (On/Ona) może ma jeszcze jakieś w swoim igloo!"
On:
Spoiler
W igloo DJa spytałem się go czy nie zostały mu jakieś żarówki. Ku mojemu zdziwieniu podał mi (beczkę/lodówkę/worek kawy)! Byłem tak szczęśliwy, że od razu pobiegłem do Ice Rink!
Beczka:
Spoiler
Kiedy wróciłem do Ice Rink, beczka, którą dał mi ten ufoludek zaczęła świecić limonkowym światłem. Potem świecące latające talerze wyleciały z niej! Moi Przyjaciele uczcili to przebierając się za roboty i tańcząc taniec (kurczaków/hula).
Koniec
Worek:
Spoiler
Kiedy wróciłem do Ice Rink, worek, który dał mi ten ufoludek zaczął świecić limonkowym światłem. Potem świecące latające talerze wyleciały z niego! Moi Przyjaciele uczcili to przebierając się za roboty i tańcząc taniec (kurczaków/hula).
Koniec
Lodówka:
Spoiler
Kiedy wróciłem do Ice Rink, lodówka, którą dał mi ten ufoludek zaczęła świecić limonkowym światłem. Potem świecące latające talerze wyleciały z niej! Moi Przyjaciele uczcili to przebierając się za roboty i tańcząc taniec (kurczaków/hula).
Koniec
Ona:
Spoiler
W igloo DJa spytałem się ją czy nie zostały jej jakieś żarówki. Ku mojemu zdziwieniu podała mi (beczkę/lodówkę/worek kawy)! Byłem tak szczęśliwy, że od razu pobiegłem do Ice Rink!
Beczka:
Spoiler
Kiedy wróciłem do Ice Rink, beczka, którą dał mi ten ufoludek zaczęła świecić limonkowym światłem. Potem świecące latające talerze wyleciały z niej! Moi Przyjaciele uczcili to przebierając się za roboty i tańcząc taniec (kurczaków/hula).
Koniec
Worek:
Spoiler
Kiedy wróciłem do Ice Rink, worek, który dał mi ten ufoludek zaczął świecić limonkowym światłem. Potem świecące latające talerze wyleciały z niego! Moi Przyjaciele uczcili to przebierając się za roboty i tańcząc taniec (kurczaków/hula).
Koniec
Lodówka:
Spoiler
Kiedy wróciłem do Ice Rink, lodówka, którą dał mi ten ufoludek zaczęła świecić limonkowym światłem. Potem świecące latające talerze wyleciały z niej! Moi Przyjaciele uczcili to przebierając się za roboty i tańcząc taniec (kurczaków/hula).
Koniec
Wiking:
Spoiler
(Nurek/czirliderka) w Attic (zdenerwowała/zdziwiła) się, kiedy mnie ujrzała. "Nie ma już żadnych żarówek od kiedy je ten wiking zabrał!" (On/Ona) może ma jeszcze jakieś w swoim igloo!"
On:
Spoiler
W igloo wikinga spytałem się go czy nie zostały mu jakieś żarówki. Ku mojemu zdziwieniu podał mi (beczkę/lodówkę/worek kawy)! Byłem tak szczęśliwy, że od razu pobiegłem do Ice Rink!
Beczka:
Spoiler
Kiedy otworzyłem beczkę, którą dał mi ten wiking, wyleciały z niej palące się balony, a Ice Rink został oświecone czerwonym światłem! Moi przyjaciele włożyli (hełmy wikingów/kapelusze pirackie) i zaczęli tańczyć śpiewając morskie szanty!
Lodówka:
Spoiler
Kiedy otworzyłem lodówkę, którą dał mi ten wiking, wyleciały z niej palące się balony, a Ice Rink został oświecone czerwonym światłem! Moi przyjaciele włożyli (hełmy wikingów/kapelusze pirackie) i zaczęli tańczyć śpiewając morskie szanty!
Worek:
Spoiler
Kiedy otworzyłem worek, który dał mi ten wiking, wyleciały z niego palące się balony, a Ice Rink został oświecone czerwonym światłem! Moi przyjaciele włożyli (hełmy wikingów/kapelusze pirackie) i zaczęli tańczyć śpiewając morskie szanty!
Ona:
Spoiler
W igloo wikinga spytałem się ją czy nie zostały jej jakieś żarówki. Ku mojemu zdziwieniu podała mi (beczkę/lodówkę/worek kawy)! Byłem tak szczęśliwy, że od razu pobiegłem do Ice Rink!
Beczka:
Spoiler
Kiedy otworzyłem beczkę, którą dał mi ten wiking, wyleciały z niej palące się balony, a Ice Rink został oświecone czerwonym światłem! Moi przyjaciele włożyli (hełmy wikingów/kapelusze pirackie) i zaczęli tańczyć śpiewając morskie szanty!
Lodówka:
Spoiler
Kiedy otworzyłem lodówkę, którą dał mi ten wiking, wyleciały z niej palące się balony, a Ice Rink został oświecone czerwonym światłem! Moi przyjaciele włożyli (hełmy wikingów/kapelusze pirackie) i zaczęli tańczyć śpiewając morskie szanty!
Worek:
Spoiler
Kiedy otworzyłem worek, który dał mi ten wiking, wyleciały z niego palące się balony, a Ice Rink został oświecone czerwonym światłem! Moi przyjaciele włożyli (hełmy wikingów/kapelusze pirackie) i zaczęli tańczyć śpiewając morskie szanty!
Ponieważ tłumaczenia mają bardzo dużo liter, nie zmieściły się w jednym pości, więc musiałem rozmieścić je w 3.
Bardzo chętnie poprawię każde błędy jakie znajdziecie! ;P
Ostatnio edytowane przez Paruff : 03-05-09 o 14:44.
Opowiedz swoją historyjkę wpisując tekst, który się pojawi.
Kiedy jest więcej niż jedno słowo razem tak jak tutaj:
(jeden/dwa/trzy)
Możesz wybrać jedno słowo z nich.
Strona 1
Spoiler
Mój puffle jest niebieski* i lubi chodzić na długie spacery.
Strony 2-6
Spoiler
Lubi chodzić do
(Dock/Beach/Forest/Cove)
aby popatrzeć sobie na niebieskich** pingwinów, takich jak ja.
Dock:
Spoiler
Pewnego dnia, kiedy spacerowaliśmy, mój zwierzak znalazł 2 niebieskie** pingwiny z
(butami/tenisówkami/krawatami)
na ich
(głowach!/łapach!)
buty na głowie:
Spoiler
Mój niebieski* puffle i ja zaczęliśmy
(chichotać/uśmiechać się/płakać),
bo było to naprawdę głupie.
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Dock chichotając i bawiąc się!
Był to najlepszy dzień w Dock w całym naszym życiu!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Dock uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Dock płacząc i bawiąc się!
Koniec
buty na łapach:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Dock chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Dock uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Dock płacząc i bawiąc się!
Koniec
tenisówki na głowie:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Dock chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Dock uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Dock płacząc i bawiąc się!
Koniec
tenisówki na łapach:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Dock chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Dock uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Dock płacząc i bawiąc się!
Koniec
krawaty na głowie:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Dock chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Dock uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Dock płacząc i bawiąc się!
Koniec
krawaty na łapach:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Dock chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Dock uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Dock płacząc i bawiąc się!
Koniec
Beach:
Spoiler
Pewnego dnia, kiedy spacerowaliśmy, mój zwierzak znalazł 2 niebieskie** pingwiny z
na ich
(głowach!/łapach!)
buty na głowie:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Beach chichotając i bawiąc się!
Był to najlepszy dzień w Beach w całym naszym życiu!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Beach uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Beach płacząc i bawiąc się!
Koniec
buty na łapach:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Beach chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Beach uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Beach płacząc i bawiąc się!
Koniec
tenisówki na głowie:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Beach chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Beach uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Beach płacząc i bawiąc się!
Koniec
tenisówki na łapach:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Beach chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Beach uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Beach płacząc i bawiąc się!
Koniec
krawaty na głowie:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Beach chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Beach uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Beach płacząc i bawiąc się!
Koniec
krawaty na łapach:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Beach chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Beach uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Beach płacząc i bawiąc się!
Koniec
Forest:
Spoiler
na ich
(głowach!/łapach!)
buty na głowie:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Forest chichotając i bawiąc się!
Był to najlepszy dzień w Forest w całym naszym życiu!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Forest uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Forest płacząc i bawiąc się!
Koniec
buty na łapach:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Forest chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Forest uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Forest płacząc i bawiąc się!
Koniec
tenisówki na głowie:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Forest chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Forest uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Forest płacząc i bawiąc się!
Koniec
tenisówki na łapach:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Forest chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Forest uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Forest płacząc i bawiąc się!
Koniec
krawaty na głowie:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Forest chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Forest uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Forest płacząc i bawiąc się!
Koniec
krawaty na łapach:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Forest chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Forest uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Forest płacząc i bawiąc się!
Koniec
Cove:
Spoiler
na ich
(głowach!/łapach!)
buty na głowie:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Cove chichotając i bawiąc się!
Był to najlepszy dzień w Cove w całym naszym życiu!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Cove uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Cove płacząc i bawiąc się!
Koniec
buty na łapach:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Cove chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Cove uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy buty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Cove płacząc i bawiąc się!
Koniec
tenisówki na głowie:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Cove chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Cove uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Cove płacząc i bawiąc się!
Koniec
tenisówki na łapach:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Cove chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Cove uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy tenisówki na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Cove płacząc i bawiąc się!
Koniec
krawaty na głowie:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Cove chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Cove uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych głowach i spędziliśmy cały dzień w Cove płacząc i bawiąc się!
Koniec
krawaty na łapach:
Spoiler
chichotać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Cove chichotając i bawiąc się!
Koniec
uśmiechać się:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Cove uśmiechając i bawiąc się!
Koniec
płakać:
Spoiler
Potem oboje położyliśmy krawaty na naszych łapach i spędziliśmy cały dzień w Cove płacząc i bawiąc się!
Koniec
*-tutaj jest kolor puffla, którego wziąłeś na spacer. Jesli żadnego nie wziąłeś pojawia się niebieski, stąd tutaj dałem taki przykład.
**-tutaj pojawia się kolor w jakim jest twój pingwin. Dla przykładu dałem niebieski.
Ostatnio edytowane przez Paruff : 02-05-09 o 13:44.
Jestem najbardziej zajętym/czystym pingwinem jakiego znam. Myję okna w dojo, szorując je i sprawiając, że błyszczą. Upewniam się, czy żadna smuga nie pozostała.
Strona 2
Spoiler
Aż pewnego dnia, kiedy pracowałem ciężko, kilka pingwinów przyszło i przyniosło ze sobą kontener tak duży jak drzewo/morze wypełniony po sam czubek gęstym limonkowym płynem!
Strona 3
Spoiler
Wpatrywałem się ze zdziwieniem jak wskakują/wpadają do niego, kiedy nagle jeden z nich ze śmiechem powiedział do mnie: "To jest kolorowa impreza dla każdego!" Ale kiedy on tak się cieszył, cały pokój był pobrudzony!
Strona 4
Spoiler
Była farba na ścianach, farba na suficie, to pokryte farbą miejsce było/sprawiało
było:
Spoiler
okropne! A kiedy myślałem, że nic gorszego być nie może, jakiś pingwin zaczął robić ślady na podłodze!
sprawiało:
Spoiler
że chciałem piszczeć! A kiedy myślałem, że nic gorszego być już nie może, jakiś pingwin zaczął robić ślady na podłodze!
Strona 5
Spoiler
"Dopiero co sprzątałem!", głośno wrzasnąłem, "I przez was będę musiał wyczyścić wszystko jeszcze raz!" Ale, nie uwierzysz, mój mop, który używałem, był włożony/założony
włożony:
Spoiler
do kubła pełnego limonkowej mazi!
założony:
Spoiler
jako peruka przez niebieskiego pingwina!
Strony 6-9
Spoiler
Teraz musiałem zdecydować co począć, gdy mój mop przez ten tłum był nieużyteczny, a mój fartuch nie nadawał się do założenia. Stałem więc na tym wielkim kuble z farbą i zacząłem wrzeszczeć/dąsać się.
wrzeszczeć:
Spoiler
Wtedy pingwin mi powiedział: "Wyglądasz na zmartwionego! Czas na zabawę, zapomniałeś? Może jest sposób by ci pomóc. Chyba wiem co zrobić!"
Ten pingwin wskazał mi wielkie pudło z kilkoma pelerynami i parą starych skarpet. "Użyjmy te peleryny do zmycia tego brudu!" To był pomysł, na jaki bym nie wpadł!
A kiedy impreza się skończyła każdy dołączył! Pomogli mi wyczyścić Dojo bez żadnej zapłaty. I kiedy skończyliśmy nikt nie mógł się domyślić, że jeszcze niedawno było to zieloną ruiną!
Koniec
dąsać się:
Spoiler
Wtedy pingwin mi powiedział: "Wyglądasz na zmartwionego! Czas na zabawę, zapomniałeś? Może jest sposób by ci pomóc. Chyba wiem co zrobić!"
Wtedy ten pingwin wstał i wyjawił swój genialny pomysł: "Czemu używać 2 ręce, gdy można osiem?" Wciągnął wtedy ośmiornicę by dała nam pomocną dłoń (a raczej 7 pomocnych dłoni!) Czy to nie wspaniałe?
A kiedy impreza się skończyła każdy dołączył! Pomogli mi wyczyścić Dojo bez żadnej zapłaty. I kiedy skończyliśmy nikt nie mógł się domyślić, że jeszcze niedawno było to zieloną ruiną!
Koniec
Ostatnio edytowane przez Paruff : 04-10-09 o 17:21.
Strasznie źle sie czyta. I dział mini-gry troche nie pasuje, ale w końcu to jest w grze. Dam 10/10 za starania, ale zero obrazków, no i strasznie źle sie czyta.