PDA

Zobacz pełną wersję : Jaką byś chciał imprezę? Wasze propozycje!

Strony : [1] 2 3

Marcepan
09-07-2007, 07:44
Żebyście nie robili kolejnych tematów o nowych imprezach, załorzyłem ten temat. TU możecie pisać swoje pomysły na nowe party. Ale pisanie bezsensownych postów typu -
"Ja chce bum party gdzie będzie bum i itemy fajne"
Takie posty będą karane.

Ciekawe pomysły będą umieszczane w spoilerze:
Shaman
Wild West Party '07!
Dekoracje: podobne jak na starym Wild West party, Dojo będzie składem ubranek, Snow Forts będzie miejscem gdzie memberzy będą mogli wziąć darmowe koło od wozu, takie, jakie było w dekoracjach w tamtym roku. W katalogu będą snopki słomy, które będą również sprzedawane, a były one na Wild West Party '06 jako dekoracje.
Itemy: w katalogu ubrań: strój cowboya, z tą różnicą, że będzie on miał czarny kapelusz, nie żółty. Jako item dla non-memberów lasso oraz żółty kapelusz cowboya.

Tollaner
Donut Party.
Wszystko ozdobione donutami* ala The Simpsons (czyli z różową polewą i kolorową posypką).
Kawiarnia zmieniona w jednego wielkiego donuta.
Pizzernia zamiast pizzy na logu ma donuta.
Pod latarnią stoi stoisko do sprzedaży donutów skąd można wziąc pierwszy free item - koszulkę z donutem (special dance - jedzenie donuta).
Latarnia zmieniona w stos donutów.
A na szczycie góry na słupie inforamcyjnym donut poprzebijany drogowskazami. I tam druga darmówka - czapka z donutem (ten sam special dance co przy koszulce).
Pin w Cave (pod ziemią). Oczywiście donut. Tam będzie sznurek z pozawieszanymi donutami. Wystarczy na odpowiedziego kliknąć i on spada.
Iceberg zmieniony w wielkiego donuta z możliwością popluskania się w donutowej dziurce.

*Donut - amerykański typ pączka, ten z dziurką

Inne tego typu tematy karan naruszeniami - zmiany weszły w życie 5 marca 2008

anta rctic
09-07-2007, 07:54
Dobry pomysł z tym tematem -zauważyłem że ostatnio wiele osób zakłada takie tematy : wreszcie skończy się spam! :)

Shaman
09-07-2007, 13:50
Wild West Party '07!
Dekoracje: podobne jak na starym Wild West party, Dojo będzie składem ubranek, Snow Forts będzie miejscem gdzie memberzy będą mogli wziąć darmowe koło od wozu, takie, jakie było w dekoracjach w tamtym roku. W katalogu będą snopki słomy, które będą również sprzedawane, a były one na Wild West Party '06 jako dekoracje.
Itemy: w katalogu ubrań: strój cowboya, z tą różnicą, że będzie on miał czarny kapelusz, nie żółty. Jako item dla non-memberów lasso oraz żółty kapelusz cowboya.

Andzia
09-07-2007, 17:25
ja bym chciala flower party wszystko by bylo w kwiatkach i by byly jako itemki te koszycki z kwiatami co maja memberzy

Tollaner
09-07-2007, 18:13
Tak jak pisałem w normalnym (nie przylkejonym) temacie o wymażonych party.

Donut Party.
Wszystko ozdobione donutami* ala The Simpsons (czyli z różową polewą i kolorową posypką).
Pod latarnią stoi stoisko do sprzedaży donutów skąd można wziąc pierwszy free item - koszulkę z donutem (special dance - jedzenie donuta).
A na szczycie góry na słupie inforamcyjnym donut poprzebijany drogowskazami. I tam druga darmówka - czapka z donutem (ten sam special dance co przy koszulce).
Pin w Cave (pod ziemią). Oczywiście donut. Tam będzie sznurek z pozawieszanymi donutami. Wystarczy na odpowiedziego kliknąć i on spada.
Iceberg zmieniony w wielkiego donuta z możliwością popluskania się w donutowej dziurce.

oski 4567
10-07-2007, 06:36
Secret Agent Party 07' . Wtedy w HQ byłby katalog z darmowymi czarnymi ubrankami dla non - memberów agentów oczywiście . Całe imprezka byłaby tylko dla agentów i odbywała się wyłącznie w HQ .

bindulek
10-07-2007, 15:02
Ja chce bum party gdzie będzie bum i itemy fajne. Hahaha!

A tak poważnie to chcę aby powstało Shark Party. W Club Penguin pływałyby rekiny a itemkiem by było koło ratunkowe w kształcie tak jak kaczuszka a zamiast niej byłby rekin. Pinem może być rekinek albo coś takiego...

Cookie
10-07-2007, 15:29
Music Party^^
Pin: Trąbka
Free Itemy: Koszulka z Kluczem Wiolinowym i Batuta
Opis: Wszędzie grałaby muzyka - Od muzyki poważnej w Ski Lodge, Do Rocka na Icebergu^^ Powróciłaby oczywiście kapela, powstałaby tymczasowa nowa gra - granie na wirtualnym fortepianie swoich melodii, konkurs na najlepszą melodię w tej grze, CP udekorowany instrumentami oraz nutami, a Puffel z Pet Shop miałby w ustach trąbkę :)
Zakręcone :D

Galeo
10-07-2007, 16:11
Nazwa: Fire Party xD
Intemek:Czarewona koszulka z płomieniem i napisem FIRE :D
Pin:Płomień
Ozdoby: wszędzie ogniska i pochodznie w Town w śniegu zrobiony płomień
,w dock wielkie ognisko,Napis NIGHT CLUB płonie a z reflektorów leci ogień,itp. :D

Van Voyteck
10-07-2007, 16:11
White Party
Itemy: Biały kapelusz,Biała kurtka,Białe buty itp.
Pin: Biała kartka
Inne: Biały kolor

bindulek
10-07-2007, 18:39
Mam ciekawy pomysł na Fruit Party! Itemki to:
- Koszulka z owocem
- Kapelusz z owocami

Pin:
-Pomarańcza albo cytryna or truskawka

Wszystko by było udekorowane na motywy owocowe i na każdym miejscu by był owoc albo coś takiego :P

eXplosh1on
10-07-2007, 19:16
\*~Wekend Party~*/
Pin - Słońce a nim przykryta taka chmurka chmurka (jak status na GG,zw obrazek xD)
Ubranka - Czerwony łańcuch,chustka z west party i jeszcze jeden jakiś łańcuch żeby wymyślili.
Dekoracje - różne fajne takie namioty do których nie można wejść,dużo palm aby było i dużo piasku.
To wszystko :mrgreen:

Emo Girl
10-07-2007, 22:49
Opisywałam już to, ale nie pamiętam gdzie, więc piszę jeszcze raz:

~~ Cosmo Party ~~

Dekoracje.

Niebo w każdym pomieszczeniu granatowe, i usiane gwiazdami. Statek kosmiczny pojawiałby się, gdy spojrzysz przez lupę. Zamiast latarni morskiej - rakieta wbita do góry nogami w ziemię, zamiast IceBerga - statek UFO, z migającymi światełkami. Ogólnie wszystko byłoby udekorowane w stylu kosmicznym; ufoludki, gwiazdki, planety, rakiety, statki kosmiczne itp.
Puffle w PetShopie i NightClubie byłyby ubrane w za duże skafandry kosmiczne.

Items only-member.

W The Cove, zamiast kłód, byłyby rozłożone skafandry kosmiczne, które można będzie wciąć; ale tylko memberzy mogliby je wziąć!

Free items.

Koszulka z wielką gwiazdą; opaska z czółkami.

Pin.

W The Plaza oprócz mnóstwa błyszczących gwiazdek byłaby jedna, spadająca gwiazda; po kliknięciu, zatrzymuje się, spada i można wciąć pin!

Music.

Wszędzie byłaby charakterystyczna dla filmów o kosmosie muzyczka; cieniutkie, monofoniczne, trzymające w napięciu, kojarzące się z pikaniem światełek statków kosmicznych, ale melodyjne pikanie. Można byłoby dokupić taką muzyczkę do igloo (opcja only for members!).

M512m
11-07-2007, 07:54
mam pytanie dlaczego to jest w dziale "Ubrania, dekoracje, piny" skoro o imprezach mówi sie w " Imprezy, eventy i misje"

Van Voyteck
11-07-2007, 18:09
Horror Party
Duchy,zombie,wilkołaki itp. porozstawiane wszędzie
Ubranka potworów
pin :obcięta głowa

Sailor Moon
14-07-2007, 13:21
TEATR PARTY :mrgreen:
W latarni była by scena a na niej pingwiny które by grały jakąś muzyczka 8) i pingwiny które by robiły to samo przedstawienie co 30 minut w każdy dzień było by inne przedstawienie.Dekoracje były by....oczywiście związane z teatrem :lol: lezały by maski,albo były by posągi pingwinów przedstawiających np muszkieterów.
ITEM:maska królowej i króla :-) i koszulka z napisem theatr w cp
PIN:scenariusz
[/u]

Omtaki
14-07-2007, 13:48
A ja jaką imprę bym chciała?Mimo iż jestem dziewczyną (a właściwie chłopczycą xD)to Knight Party-czyli Rycerskie Party!
Wszystko by było jak w średniowieczu,a darmowy item to pas rycerski albo jaka zbroja xD!
A dekoracje to normalny wystrój jak w średniowieczu.
Czyli itemy:
Pin:miecz i tarcza
Darmowy item:pas rycerski,buty i zbroja.
Dla membów:Meble jak ze średniowiecza,w katalogu pełna zbroja i jako niby plecak łuk i strzały.

Maxiorek
15-07-2007, 08:40
fish party

Pin: Ryba

Darmowe ubranka:maska ryby
:mrgreen:

Ojciec Chrzestny
16-07-2007, 12:35
Nazwa Imprezy - Star Wars PArty
Darmowe Ubranka - Kaptur
Ubranka dla memberów - Każdy kolor miecza świetlnego, strój jedi, strój sitha,

Vamp
17-07-2007, 11:48
no to ja bym chciał:
Nazwa: Magic Party (Magiczna Impreza)
Itemki: Black Wizard Hat (Czarny Kapelusz Czarodzieja), Wizard Robe (szata czarodzieja), Rod (różdżka)
Pin: rod (różdżka)
Specjalny Taniec: czarowanie
Opis:
Wszędzie byłoby ciemno i gwiazdy świeciłyby na niebie.

W Town w śniegu byłaby dziura (taka jak np. na Water Party), w formie gwiazdy, NightClub i Coffee Shop, byłyby przyozdobione gwiazdkami

Latarnia byłaby w formie wieży czarodzieja.

Wszędzie by stały kotły z eliksirami i różne inne magiczne przedmioty.

Dragon Master
17-07-2007, 12:39
Ja bym chcial tibia party!!
Pin:Giant Sword
Itemy dla non-membera: Blue Robe,Crusaider hemet, dwarven legs i boh-y,Wand of inefrno,Magic Sword,Tempest Rod i shonnecutter axe(zależy od profesji)!
Itemy dla memberów: Magic Plate Armor,Golden Legs, BOH-y,golden helmet
reszta tak jak dla non-memberów

Mateusz Wymiatacz
18-07-2007, 13:50
National Party. Wszystko byloby udekorowane we flagi roznych panstw. itemkiem bylaby bluza z wybrana flaga kraju i jeszcze czapka z barwami flagi kraju, pinem bylby globus.

Suzi Wud
19-07-2007, 12:32
Ja mam 4 pomysły:

[spoiler:323a41119a] :arrow: Nazwa: Girl party
:arrow: Ithemki: Sukienki różowe, fioletowe, niebieskie, czerwone wszystkie z sercami lub kwiatami. Strój kąpielowy dwu częściowy jasny róż z dużym sercem na spodenkach. Czarne szpilki. Piękna, balowa, czarna suknia(dla non-memberów).
:arrow: Pin: Serce
:arrow: Dekoracje budynków: Wszędzie serca i kwiaty
:arrow: Dodatki: Nowa gra - Ubieranie pingwinków
Ciemno różowy puffel z brokatem, złoty puffel.[/spoiler:323a41119a]

[spoiler:323a41119a] :arrow: Nazwa: Boy party
:arrow: Ithemki: Kask wyścigowca. Strój wyścigowca. Samochód który pingwin trzyma w ręku. Korki. Strój piłkarza. Strój sędzi. Żółta i czerwona kartka (w piłce nożnej). Strój koszykarza z opaską na głowie i na ręce oraz piłka do kosza(dla non-memberów).
:arrow: Pin: Samochód wyścigowy
:arrow: Dekoracje budynków: Wszędzie samochody
:arrow: Dodatki: Nowa gra - Jazda samochodem po torze umieszczona w the Dojo. Zdalnie sterowany samochodzik który jeździ tylko w domu.[/spoiler:323a41119a]

[spoiler:323a41119a] :arrow: Nazwa: Pink party
:arrow: Ithemki: Wszyskie możliwe ubranka koniecznie w różnych odcieniach różu
:arrow: Pin: Puszka różowej farby która się wylewa.
:arrow: Dekoracje budynków: Wszyskie budynki są różowe, pełno puszek z różową farbą.
:arrow: Dodatki: Nowy jasno różowy kolor pingwinka. Misja: "Uratuj róż"
( hehe XD)[/spoiler:323a41119a]

[spoiler:323a41119a]:arrow: Nazwa: Blue party
:arrow: Ithemki: Wszystkie możliwe ubranka koniecznie w różnych odcieniach niebieskiego. Od delikatnego chabrowego do mocnego granatu.
:arrow: Pin: Niebieska kartka
:arrow: Dekoracje budynków: Wszystkie budynki są niebieskie, pełno niebieskich kartek.
:arrow: Dodatki: Z nieba sypią się niebieskie skrawki papieru.[/spoiler:323a41119a]

I jak się podobają? :) :) :) :)

Blazejlewand
20-07-2007, 07:50
Ja mam pomysł taki

[spoiler:ab5e26d4a5] Puffle Party :)puffyellow
Free itemy - nowe puffle - pomarańczowy a dla memberów złoty (Nie będą na stałe w katalogu)

Pin - Smycz.

Dekoracja - Całe CP w pufflach, w Night Club jako DJ, na Ice Ring frają z pingami w hokeja, w Cove pływają a czerwony pływa na desce itp. oraz pokoje były by całe w zabawkach dla puffli.

Muzyka - była by szybka ale nie taka nudna jak inne bo była by bardzo długa.

Czas trwania - tydzień.

Bonus - Przez 1 i 2 dzień party, gdy założymy jakąś czapkę, nasz puffl również ją nosi. [/spoiler:ab5e26d4a5]

Bambo
20-07-2007, 11:46
sam nie mam nowej imprezy ale mam ulepszenie dla imprezy shamana ze non memberzy nie dostaja lassa jako free iteam tylko sam kapelusz a specjalny taniec to pingwin wymac***e lassem

Donia2580
20-07-2007, 14:05
Ja bym chciała DJ Party.
Jako darmówki byłyby słuchawki dla dijeja i to co jest w górnym lewym rogu to bybyło to do miksowania.
Wszędzie w całym mieście byłybo to do miksowania.

GróHa
20-07-2007, 16:00
Fish Party

Itemy: wędką z która byłby spcjalny taniec czyli zarzucenie wędki i złowienie ryby, a także czapka wędkarska taka khaki
icebaerg byłby rybą do góry nogami , na latrnie byłaby "nabita" ryba, w pizzeri , w cafee shop byłby ten sam basen co teraz tylko z rybami w środku , w cove przy brzegu pływały by ryby , rzucało by się nie śnieżkami tylko robaczkami , na mountain zamiast znaku byłyby ryby z nazwami miejsc

razor
20-07-2007, 17:08
Electric PARTY
PIN-Radio
Free Itemy-Spawarka & MP3 ze słuchawkami
Night Club to Televizor
Coffe Shop to Radio

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

piotrpl
20-07-2007, 17:22
FOOTBALL PARTY
PIN-stadion piłkarskie
Itemy-pilka do pilki noznej
i na okres imprezy stadion pilkarski na ktorym swoja pilka mozna grac

Adix PL
22-07-2007, 15:47
Paint Party!!!

W gazecie nagłówek ''największa impreza w histori Club Penguin zbliża się.''
Wszędzie były by plamy kolorowych farb a gdzieniegdzie stópki pingwinów.
Dali by nowy kolor czyli taki zmieszany.
W mieście stała by puszka z nowym kolorem tylko dla memberów a po miesiącu dla non-memberów.
Coffe shop byłby zmieniony na puszkę farby.
W Dojo były by pojemniki ze wszystkimi farbami, pingwin wchodzi zielony do pojemnika z niebieską farbą i wychodzi niebieski.
W Night Club światła były by namalowane.
Ice Berg zmieniono by na lodową panele do farb.
W Pizzeri wszystko miało by jaskrawy kolor.
Śnieżki były by żółte.
Pin to by był pędzel ukryty w Sport Shop.
Cała impreza trwała by 2 tygodnie.
1 dnia w Cave w basenie pływały by kolorowe koszulki.
3 dnia w latarni były by kolorowe czapeczki.
5 dnia w Night Club rozdawali by pędzel i panele do farb. (special dance-malowanie w powietrzu a po chwili rysunek się rozmywa.)
7 dnia w Forest sprzedawalli by(powiedzmy 150 coins) farbę na twarz. (special dance- trzymanie tabliczki z napisem ''Go colors").
9 dnia w Mine dali by troche inne niż dla memberów kolorowe buty.
11 dnia przypłynął by Rockhoper w nowym kolorze, a w swoim sklepie miałby dla memberów zestaw do Paintballa.(special dance- strzał z farby)
A dla non-memberów kolorową pelerynkę.
13 dnia zorganizowano by konkurs - kto znajdzie 8 kolorów pedzli ten dostaję okulary z kolorowymi szkiełkami.
W katalogu z ubraniami były by kolorowe buty które świecą i peleryna niewidka która przemalowywuje pingwina tak by maskował się w otoczeniu.
Do igllo były by pędzle wbite w podłoge, plamy takie jak na mieście, puszki z farbą i kilka obrazów np. pikasso.
Dla puffli dali by basen z farbą.
wszędzie grała by fajna muzyka.
I chyba najfajniejszę 4 misja- gang Paintballów terroryzuję Club Penguin powstrzymaj ich.

Nic nie przebije tej imprezy! :D

benio1994
22-07-2007, 16:44
Canada Party

CP udekorowane w flagi kanady oczywiscie duzo łosi i dzewek klonów!!!
Pin:łoś
Darmowa rzecz :Bandana taka jak czerwona ale biala z flagom kanady i koszulka z z niedzwiedziem
Okazja:Na czesc BB

swaciuszek
23-07-2007, 13:49
fudball party:
do rozdania:barwy polski i nie tylko ,szalik,tło bojisko rozwieszony napis fudball party i zamiast hokeja piłka nożna,nowy katalok ubranek,dekoracie piłkarskie,to muj pomysł nie patrzałem czy jest taka juz impreza na tym temacie jak jest to sory nie karac mnie plz :)

arek22
24-07-2007, 20:52
Nazwa imprezy: Cherry Party( Wiśniowa impreza)
Pin: Wiśnia.
Ubranie dla non memberów: Czapka wiśniowa i fartuch. Specjalnym tańcem będzie rozdawanie Czereśni i wiśni. I czerwona maska z wiśnią do buzi. Okulary kolorowe.
Ubranie dla memberów: Koszulka z wiśniami.
Opis: To jest wiśniowa i czereśniowa impreza. W Lodge Attic będzie wiśnia, musisz najechać na konia i zrzuci paczkę do tyłu. Za koniem jest rozrywacz paczek, spadnie paczka i ten przedmiot rozerwie paczkę a w środku jest wiśnia. W Ski Lodge będzie maska z wiśnią, a w Pet Shop fartuch. Czapka będzie w Dance Lounge. Koszulka dla memberów jest w Ice Berg. Z czapką będziesz miał problemy bo jest w którymś z stołów, w cave jest stado wiśni i stoisko do wiśni i czereśni. Latarnia zamieni się w w cztery wiśnie a na końcu jest uwiązany Beacon. A w beacon jest potworek wiśniowy, dasz mu specjalnym tańcem wiśnię, a on ci daje okularki owocowe. Pomyśl o owocu, a okulary zmienią kolor. Z czerwonymi, zielonymi i niebieskimi owocami będzie kolor beżowy z obrazkiem. Dlatego bo już były te kolory okularów, Znakiem Pizza Parlor to wiśnia. Kiedy dasz komuś wiśnię kto chce dolatuje do ciebie 5 coins. Kiedy chcesz założyć ubranko musisz mieć kolor czerwony, a z okularami musisz mieć kolor taki jaki ma kolor np. kiedy widzisz wiśnię z okularami beżowymi musisz mieć czerwony. Impreza trwa 3 tygodnie. bo co 3 dni są nowe rzeczy. Jedną dekoracją która zostanie to: Czerwony night club tylko przez 5 dni. W Pizza Parlor będzie pingwin z Butami zielonymi, jeśli jesteś memberem to musisz mu dać: Loda przez fartuch z lodami, Wiśnię, Kawę i Pizzę. Non-memberzy będą mieli za zadanie zatańczyć hula i będą tańczyć w kaczkach z pływaczkami. Jeśli tego twój pingwin nie ma Non-member to załóż parasol na głowę i pływaczki na ręce. Pingwin ci da dwie rzeczy, Te butki zielone i bluzkę białą z wiśniami. W Town będzie policyjny manekin. Musisz powiedzieć słowo w 1 dzień: Otwórz się, w drugi: Ola sezamie. Ten manekin ma na imię Ola, w 3 dzień jest tak jak w 1 dniu aż do końca.

Zaś jutro dopiszę więcej używając(zmień)

sawia97
26-07-2007, 16:46
Ogniste party , wszystko w ogniu .Teraz rzuca się snieżkami a na ognistym party byłyby kule ognia.Co o tym myslicie odpiszcie. :D

seweryn50
28-07-2007, 19:34
Ja chciałbym mieć Word Party (Swiatowe party).
W the dock na śniego lażał by GLOBUS który się obraca.
W Cafe shop wywieszone były by nie które znane flagi i Pudło Koszulek z pingwinem na błękitnej fladze.
W Ice berg na wodzie dryfowała ststuła wolnego pingwina.
W the dojo były by wszystkie flagi.
Na górze Montain było by pudełko czapek ikoną kuli ziemskiej.

Danio Minder
31-07-2007, 08:06
bym chcial toca party na kturej morzna by znalesc pin motorka i kask to bylo by fajne :wink: :) :wink:

Emo Girl
01-08-2007, 19:09
Bardzo fajny pomysł (ale źle opisany) z World Party.

^^

Mam kolejny pomysł, który już gdzieś opisywałam.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Friendship & Pirate Party

Ogólny opis imprezy: Impreza na cześć przyjaźni Bambadee i Rockhoppera, połączony ze zwyczajną, comiesięczną wizytą pirata. Jak zazwyczaj przypłynąłby Migrator, dobił do The Beach, a tam ... niespodzianka! Migrator udekorowany kolorowymi serpentynami, a w dzienniku Rockhoppera w najnowszym wpisie informacje; dowiedzielibyśmy się, że tym razem Rockhopper postanowił przedstawić wszystkim Bambadee, swojego przyjaciela. Impreza trwałaby kilka dni, pod pokładem byłby jak zawsze katalog, w którym możnaby było kupić np. jakieś buty zwyczajne, a dla memberów mebel (np. ster do statku), i kubrak piracki. To są przykłady, chodzi ogólnie o zwyczajne itemy. Prawdziwa impreza zaczęłaby się dopiero później, gdy Rockhopper opuszcza swoją kajupę... Szukałoby się go jak zawsze, standardowo łaziłby po serwerach i room'ach. Jednak nie byłby sam - wraz z nim podróżowałby Bambadee! Po kliknięciu na ikonkę Rockhoppera, u jego boku stałby Bambadee.

Słowem o itemach: Jak już napisałam, w katalogu Rockhoppera pod pokładem byłyby normalne itemy, na które nie mam pomysłu. Jeśli dodasz Rockhopera do buddies daję tapetę, opaskę albo tapetę z nim i Bambadee i Yarr'em, obejmujących się i uśmiechających, i z kolorowym napisem nad nimi: "Friendship!". Jeśli klikniesz Bambadee'ego na karcie gracza Rock'a, wyskoczy Ci katalog z kompletem kolorowych bransoletek (takie same, jak te z książki, ale w różnych kombinacjach kolorów) - już widzę oczyma wyobraźni ten opis: "Kolorowe bransoletki przyjaźni, które Bambadee własnoręcznie zrobił specjalnie na tą wspaniałą okazję, kiedy może was wszystkich po raz pierwszy poznać!". Widzę również te wspaniałe, kolorowe bransoletki! Byłby też item dla memberów - nie obmyśliłam tylko, jaki. Najfajniejszy byłby ogromny kapelusz w kolorowe wzorki, z napisem "Friends". Mogłaby być też chorągiewka z takim samym, kolorowym napisem - specjalnym tańcem byłoby machanie nią w powietrzu. Jeszcze jeden free item - na Ice Berg stałoby wielkie pudło z napisem "free", w którym leżałyby naszyjniki z koralików - na każdym koraliku byłaby inna literka, które wspólnie tworzyłyby napis "I'm a friend".

Dekoracje: Migrator byłby udekorowany serpentynami, konfetti leżałoby na podłodze nie tylko na statku, ale w każdym pomieszczeniu, i osadzałoby się na każdym dachu. Na niebie byłby kolorowe chmurki. Ogółem byłoby kolorowo, i wszędzie wdzierałby się napis "Friends", lub "Frienship". IceBerg byłby otoczony z każdej strony kolumną balonów. CoffeShop byłby od środka i od zewnątrz obwieszony pocztówkami i fotografiami Rockhopper'a, Yarr'a, Bambadee'a, i Club Penguin z lotu ptaka. Byłoby też kilka dekoracji takich, jak na Pirate Party 2007 - rufy statków zamiast zamków w Snow Forts, pół statku zamiast Ski Lodge, gdzie niegdzie skrzynie z diamentami, złotem i biżuterią (wyjątkowo w kilku byłby bransoletki przyjaźni <<nie do wzięcia, sztuczne!>>, zdjęcia trójki przyjaciół z Migratora, 'plastikowe' serduszka, maskotki itp.). Mam specjalny pomysł na dekoracje Mine - sam budynek byłby zamieniony w wielkie serduszko, a w środku byłyby graffiti o treści zgodnej: "jak dobrze być przyjaciółmi!". Wesołe, kolorowe ikony, obrazki i optymistyczne napisy.

Pin: Mam kilka pomysłów na pin. Najfajniejszym według mnie byłaby ikona bransoletki przyjaźni w pierwotnych kolorach, która ukryłaby się w jednej ze skrzyń, albo na statku Rockhopper'a, na maszcie. Mogłaby być też ikona Bambadee'a, machającego przed siebie, którą możnaby było znaleźć w LightHouse, na tym najniższym obrazie.

Tomosik
03-08-2007, 12:02
~NINJA PARTY~

W końcu skończą się pogłoski z ninja, gdy to wejdzie w życie CLUB PENGUIN!!

Każdy(bez wyjątku) będzie mógł dostać 3-częściowy strój ninja!!
Składałby się on z:
:arrow: spodenek
:arrow: nakrycia na głowę
:arrow: szablą przy pasie

A ponadto samemu by można zmieniać kolory ubranka(farbować, za co by się płaciło np. 100 gold coins)!!

Dostawało by się również pin (np. gwiazdka schuricken) i tapetki ninja!!

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Macmillan
04-08-2007, 10:51
western party

pin: gwiazda szeryfa
itemy: kapelusz, spodnie, buty z ostrogami, pas z kaburą na rewolwer
w całym CP leciała by taka muzyka jaką kiedyś grano w saloonach
nightclub zamieniłby się na chwilę w saloon
piszcie czy wam się podoba i jak tak to dodawajcie własne pomysły

Maurice
05-08-2007, 09:26
Ghost Party
Pin-> Duch
Item-> Plachta ducha tylko nie widac w niej ciala :P
Tapeta na party-> Opuszczony dom i zmarle drzewa (chodzi bez lisci) duchy latajace wokol tego
Dekoracje-> Cos poddobnego jak na Halloween tylko Town to by bylo jakies opuszczone miasto. Idziesz np. na Ice Berg a tam nagle wylatuje duch :)

Igorek
05-08-2007, 14:01
Animal Party:

Itemki ogon kangura czapka chomiczka.

Dzień imprezy: Gdzieś w wiosnę bo są okresy godowe.

Animal Party! W town baloniki ze zwierzakami, w night club basenik z rybakami. Wszędzie poustawaiane klatki i akwaria ze zwierzakami. Na moutain dzika dżungla w której kryją się zwierzęta żyjace na tym obszarze.

Na plaza pustynna sawanna na której czają się gepardy i lwy. W Snow Fort zakątek zwierząt roślinożernych które przygotowują się do walki z mięsozercami na śnieżki. Na ice ring zwierzęta z grenladni i antarkdyty grają w hokeja. Na ice berg zwierzęta domowe. W Book Room mądre sowy cztająksięgi.

Ta impreza do dla miłosników zwierząt i nie tylko!

R0ckhopper
05-08-2007, 14:16
Mój pomysł na imprezę

Transport / Logistick Party
Pin: Ciężarówka
Item: Kurtka kierowcy ciężarówki
Dekoracji: Wszędzie stoi mnóstwo paczek, jest mnóstwo poparkowanych ciężarówek i samochodów dostawczych zostaje otwarte nowe pomieszczenie:
Tor wyścigowy z mini grą multiplayer "Wyścigi gokartów"(Kamera taka jak zjeżdzamy na sankach w 2 misji, tricki: Wjeżdżanie na rampę, Drift* można zbierać nitro.itp)

* Jazda samochodem bokiem

Xibron
06-08-2007, 22:33
Ogniste party , wszystko w ogniu .Teraz rzuca się snieżkami a na ognistym party byłyby kule ognia.Co o tym myslicie odpiszcie. :D
To gra dla dzieci!!! A ty przemocy chcesz małe dzieci nauczyć... później dorosną i będą po szkołach z benzyną i zapalniczką chodzić...

Mój pomysł :
Puffle Party!
Pin : Grupka Puffli =)
Itemy : Czapka z daszkiem z pufflem jako logo i koszulka z pufllem.
Dodatkowo : Dodaliby możliwość kupienia 2 puflli, czyli zółty dla non-membów (Koniec z legendami!) i taki biało-srebrny dla membów. =)

ml33
08-08-2007, 11:17
A co powiecie na pingwin party? Wiem że może trochę oklepane ale ...zawsze coś. :) A więc tak:
Pin:pingwin przytula puffla
Itemy dla non-memberów: żółta koszulka z pingwinem na którego jak się naciśnie zmienia kolor, czapka(zielona) z pingwinkiem też zmieniającym kolor i szalik z pingwinkiem i pufflem (niebieski).
Dla memberów byłoby jeszcze więcej ubrań np: buty, kurtki, bluzy, naszyjnik i pasek.Wiem że trochę za dużo i trochę dziwne pomysły ale na pingwin party innych nie mam. :wink:
Fish party
Itemy: sukienka i spodnie z rybami
pin: ryba na grillu
Wszystko byłoby w rybach a mancala i findfour miałyby na sobie obrazki z rybami.
Warzywne party
Wszędzie byłyby warzywa.W dance club byłaby koszulka z pietruszką.W cove sukienka z burakiem, w ski lodge spodnie z cebulą a na ice berg okulary z ogórkiem.Trzeba by było znaleźć Kolorowe warzywa: zieloną marchewkę, żółtego ogórka, niebieskiego pomidora i czerwoną cebulę.Za to dostawałoby się czapkę z warzywami.
pin:marchewka
Dinozaur party
Wszystko byłoby udekorowane dinozaurami. Stałyby sztuczne dinozaury w town, the plaza, the dock, the beach, ice berg.Tam byłyby wielkie dinozaury. W pokojach byłyby małe nie większe od pingwinów.Byłyby o różnych kolorach.
itemy:koszulka z dinozaurem, czapka z dinozaurem.
Pin: dinozaur zmieniający kolor.

Jak narazie nie mam innych pomysłów. Jak będę mieć to napiszę. :)puffyellow :)puffpurple :)puffpink :)puffgreen :Dpuffred :)puff :]-puff

ciuszek
09-08-2007, 09:04
coca-cola party

asiora
10-08-2007, 15:59
Puffle party:):):):) fajnie by było. Do tego wszystkie puffle do kupienia dla non-memberów i memberów. Oraz dodatki z pufflami:):):D:D :wink: :wink:

Deborah
10-08-2007, 19:38
No to jest fajny pomysł z tym puffle party. A ja bym chciała taką opcje że pingwiny sobie mogą przesyłać różne rzeczy np. jak widze że ktos ma fajne tło ale ono jest stare i juz go nie znajde w katalogu , to on mi moze przesłac.
Jungle party było by jak w dzungli i pingwiny skakałyby po drzewach jak małpy... :twisted:
pin: palma
ubranka: spódniczka z liści, wdzianko ze skóry tygrysa, wianek na włosy z tropikalnych kwiatów, oszczepy i takie tam... mogliby rozdawac banany i kokosy... lubie takie dzunglowe klimaty 8)

Emo Girl
12-08-2007, 00:01
To będzie trochę plagiat, bo ktoś dał taki pomysł - o White Party. Niech autor się do mnie zgłosi, bo mam ochotę dać mu dotację :) Jego pomysł jednak był odrobinę niedopracowany, i chciałabym korzystając z pomysłu White Party zrobić własny opis:

White Party! ~~~

Opis: Impreza koloru białego!... Wkońcu w całym Club Penguin króluje śnieg, dlatego teraz całe życie pingwinów będzie białe. Białe budynki, (widoczne kontury), białe niebo, biało, biało!... Wszystko byłoby białe, meble zakrywałby śnieg, i białe płaty materiału. Pingwiny zachowałyby normalne kolory, i odcinałyby się od białego świata, więc...

Itemy: ... jest na to rada! W The Cove, na środku, stałby brązowy, odcinający się od białej scenerii karton. A w kartonie białe buźki, takie, jak masz w "inventory" po wzięciu koloru. Podchodzisz, klikasz i ... dostajesz zupełnie darmowy biały kolor do noszenia! Plaga białych, prawie niewidocznych na tle białego Club Penguin opanowała miasto! Żeby nie było - kolejnym free itemem będą buty. Wielkie, śmieszne, białe buty, z czarnymi sznurowadłami. Na przedniej stronie miałyby zarysowany czarnymi konturami napis "White", i całe byłyby białe. I jeszcze jeden free item; Lighthouse, pod sceną, kolejne pudło - nad pudłem kolorowy napis "FREE", który banalnie będzie zauważyć. Ale nie ważne, co nad pudłem i naokoło - w środku BIAŁE RĘKAWICZKI! Brzmi jak z gabinetu dentystycznego, prawda? I tak właśnie jest! Białe, gumowe rękawiczki, które może założyć każdy pingwin! I teraz, ubrane w biały kolorek, białe rękawiczki i białe buty, pingwiny szłyby po białym Club Penguin i wszystko byłoby takie spokojne, i ... białe!

Nowy katalog z okazji White Party: Nowy katalog! Itemy zwyczajne - memberzy nie mają żadnych White Itemów; oprócz tego, że po kliknięciu fartuszka pingwina robiącego pizzę w katalogu, wyskakuje biała szata ducha; itemek ten mógł dostać każdy member jakiś czas temu, a podczas White Party ten został powtórzony. Reszta free itemów dotyczyłaby ... niczego. Zwyczajna bluzka, nowa czapka z daszkiem, pomarańczowe tenisówki i takie tam... Nowości zaczęłyby się dopiero po wejściu na przedprzedostatnią i przedostanią stronę; tła! Cztery nowe tła! Jedno białe, calutkie. Pierwsze całe białe tło, hurra! Teraz pingwin jest już całkowicie niewidoczny, ale poczeka jeszcze na jedną ukrytą rzecz. Po wzięciu całego białego tła, można zdobyć kolejne trzy; jedno białe, z czarnym napisem: "White!", drugie czarne z białymi, 'wyciętymi' wzorami, a trzecie, ostatnie już - białe w czarne grochy (pomyślałam, że ten fason jest modny, haha! xD ).

Pin: Znów kilka pomysłów, i wszystkie 'takie sobie'. Każdy pingwinek wchodzi sobie na Ice Berg, i patrzy na górę lodową... "coś mi tu nie gra" - zastanawia się, "ale co?". Jak to co? Na górze lodowej nowy pin! Biały krzyżyk! Zwyczajny, taki jak z plastra samoprzylepnego - dwa skośne plasterki białego materiału. :)

To by było na tyle ;)

Maxiorek
12-08-2007, 13:26
puffle party

item- koszulka z pufflem podobna do mebera,kapcie

okazja- mozna by bylo kupic wszystkie puffles z ktalogu

muzyka-podbna jak na dzien sw Patryka

:twisted: :twisted:

Deborah
12-08-2007, 13:28
z tym white party to fajne ale to plagiat po P. Diddym bo on takie przyjecia organizuje i mozna na nie wejsc ubranym tylko na bialo

Konwalia
14-08-2007, 10:49
Cookie Party - impreza ciasteczek
Cała kraina Club Penguin byłaby w ciasteczkach
W coffee byłby pin ciasteczko z czekoladowymi wiórkami
Muzyka: Taka jak z Prima Aprillis
Items:
Na to jest rada. W Forest doszłaby mini-gra robienie ciasteczek. W Cove stałby karton z fartuszkiem z namalowanym ciasteczkiem. Taniec: przygotowywanie i sprzedawanie ciasteczka za coinsy. W Beach byłby wielki zamek z ciasteczek. Pingwinki w igloo mogłbyby za free jeść ciasteczka. Club Penguin Ciasteczkowo!

Alfodrypa2
14-08-2007, 14:16
[/b]Ja mam pomysl:
blue party :!:
Itemy:niebieska sukienka w kwiatki a dla chlopcow niebieski podkoszulek
z czacha :!:
Pin:niebieska plama :!:
I oczywiscie nowy katalog z ubraniami wszystko niebieski nawet puffle beda na 2 dni niebieskie bo ta impreza bedzie dwu dniowa jak bedzie!!!
A tak wogule potrzebuje coinsow prosze o przynajmiej 1 coinas prosze ja dopireo zaczelam dzisiaj i nie mam zbyt duzo dopomozcie mi!!! http://images29.fotosik.pl/58/cd2eefbcff90df19m.gif (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd2eefbcff90df19.html)

Mr Bekon
14-08-2007, 21:06
Ja chcę Secret Agent Party żeby wszystkie ubranka agentów były za darmo dla non-memberów. Cała impra była by w DANCE CLUB.

IMPRA DLA VIP-ów!!!!!!!!! :twisted:

bonieq
15-08-2007, 17:06
ja bym chcial national party i tam by byla impreza dla wszystkich krajow i w kazdym miejscu by byly wybrane narody

lizardpl
18-08-2007, 09:59
shop party:
w town sie pojawia nowy sklepik i można w nim kupić wszystkie ubranka co były za darmo,np. latająca czapka-80 000 coins,gwizdek-30 000 coins itd. :twisted:

Olka0000
18-08-2007, 20:06
dance party

pin:kula dyskotekowa

itemki:bluzka z kulą dyskotekową

tapetka:podłoga dyskotekowa

Dragontychy
19-08-2007, 07:52
a ja bym chiał żeby było morskie party
(28.09.2007)
i żeby było na nim różne takie morskie rzeczy
(statki deski snowboardowe żaglówki łodki itp.)

pin : np. łódka

free item : np. gogle

Wojtekj
20-08-2007, 18:53
ja to by tam walaj jako itemak naprzklad narty wodne

leo bart
20-08-2007, 20:59
ja bum chciał skate party :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Machony
22-08-2007, 12:14
Secret Agent Party 07' . Wtedy w HQ byłby katalog z darmowymi czarnymi ubrankami dla non - memberów agentów oczywiście . Całe imprezka byłaby tylko dla agentów i odbywała się wyłącznie w HQ . :) :) :) :mrgreen: :mrgreen: :evil: :evil: :twisted: :twisted:

Dragontychy
22-08-2007, 21:04
ej ma ktos emaila do tych kolesi z CP co robia te imprezy i wogóle (chiałbym podac im mój pomysł)

Misztalek
22-08-2007, 21:05
police party mogło by być dobrą imprezą w ClubPenquin :) :)

item to czapeczka policjanta :) :)

pin to, np: mały pistolet :) :)

Brakuś
23-08-2007, 16:48
Mój pomysł to...

Birthday Party!

W każdym miejscu w CP byłyby balony, serpentyny itp.
Poza tym w The Dock stałby wielki tort urodzinowy :)
Free itemy (dla wszystkich): koszulka z napisem "Happy birthday" koloru pomarańczowego (napis koloru czarnego) oraz srebrna bransoletka.
Pin: Świeczka (taka jaką się stawia na torcie)

Polalapolly
27-08-2007, 20:37
Impreza Haloween:
Mrok. Wszyscy mają okazje dostać latarkę 4 dni* przed imprezą. Szukamy ukrytych kluczy np. 5. Klucze będą potrzebne do otworzenia drzwi do wspanialego pokoju [najlepiej w dojo]. :wink:

Adrikus123
29-08-2007, 07:26
star wars party i zeby dawali itemki miecze :D

scheking am
30-08-2007, 12:30
Star Wars Party pin: maska darth wadera itemy:wszystkie kolory mieczy świetlnych wszystko byłoby takie jak w star wars w latarni moznaby obejzec kawalek filmu byloby wszedzie ciemno [/spoiler]

Mr.Guenek
30-08-2007, 21:15
dobry pomysł ja chiałbym by była ognista impra

Anulciaa
02-09-2007, 18:54
a dlamnie to wszystko jedno zeby było bardzo ciekawo

Chomiczy
03-09-2007, 15:46
rain party - padalby wszedzie deszcz. parasolki dla kazdego, jak sie wcisnie w to sie otwieraja, wznowic gumiaki i plaszcz i czapke zółta, jak by sie tanczyl oto by pingiwny skakały po kałużach, deszcz odbijałby sie od czapek parasolek i parasolek, wszędzie śłychać plusk, muzyka podobna do tej z pizza parlor, jakeis animacje przez okno w igloo ze leje, wieszak do iglo dla wszystkich gdzie mozna powiesic max 3 ubranka. i dodac specjalną opcje zaproszenia kogos do igloo na np. herbate ;p i zeby wznowili widoczne nazwy puffli a w buddy pokazywalo czy przyjaciel jest, na jakim serwerze, i ostatnia wizyte o ktorej i kiedy to by bylo extra. wiem ze przesadzilem ale ja uwielbiam gdy jest pochmurno i pada deszcz, leci muzyka jak z pizza i wogole..

Polalapolly
03-09-2007, 16:04
rain party - padalby wszedzie deszcz. parasolki dla kazdego, jak sie wcisnie w to sie otwieraja, wznowic gumiaki i plaszcz i czapke zółta, jak by sie tanczyl oto by pingiwny skakały po kałużach, deszcz odbijałby sie od czapek parasolek i parasolek, wszędzie śłychać plusk, muzyka podobna do tej z pizza parlor, jakeis animacje przez okno w igloo ze leje, wieszak do iglo dla wszystkich gdzie mozna powiesic max 3 ubranka. i dodac specjalną opcje zaproszenia kogos do igloo na np. herbate ;p i zeby wznowili widoczne nazwy puffli a w buddy pokazywalo czy przyjaciel jest, na jakim serwerze, i ostatnia wizyte o ktorej i kiedy to by bylo extra. wiem ze przesadzilem ale ja uwielbiam gdy jest pochmurno i pada deszcz, leci muzyka jak z pizza i wogole..

DOBRZE GADASZ...

Yeu
08-09-2007, 12:09
Autumn Patry!
Free item:Korale z jarzębiny i koszulka z jesiennym liściem , mebel do igloo ( czerwona kanapa z poduszko-liściami)
Ozdoby:W Pet shop wszystkie puffle miały by szaliki a W sklepie pizza obok napisu będzie pizza z liściami..A dla memberów i non memberów był by sprzedawany specjalny kolor ( nowy ) bordowy i też jak pingwin jest na jakieś otwartej przestrzeni np.Cove to lecą takie kolorowe liście..

pioyuiop
08-09-2007, 18:27
POLAND PARTY !!! i rozdawane by byly czapki bialo czerwone itp. :) :wink:

andrijakob
09-09-2007, 19:34
Jak myslicie jakie będzie party jeszcze myslicie że będzie cos takiego jak prechistory party ja bym chciał. :)

Marcellka
15-09-2007, 14:00
ja bym chciala taką odjazdową i wielką dyskoteke w night club to by bylo zaje...:D:D

beza11
20-09-2007, 11:37
Fajny pomysł z ty tematem wreszcie będzie porządek na forum.

czesio208
21-09-2007, 12:31
ja sobie wymażłem party o parkour parkour party
pingwiny by mogły wchodzic na dachy a jak z dachu bysmy klikneli na ziemie to bysmy skakali itp to moje wymażone party itemy by były : koszulka napis cp
parkour

bluza z kapturem cp parkour i takie tam

19piter19
22-09-2007, 20:42
Moje wymarzone party to Computer Party '07
Darmowe itemy:Torba z laptopem ,czarna czapka z daszkem
Pin: Klawiatura
Cove zmienione w kafejke internetową
Ice Burg sklep z kompami wszędzie kompy 8)

I jak??

1w2m
23-09-2007, 09:37
Frre party

wszędzie porozrzucane ubranka i piny dojo to sklep z ubrankami dla memberuw

darmowe ubranka
Koszulka z napisem frre

pin koszulka

Rock
23-09-2007, 12:19
~~Shaolin Party~~

Pin dla non-memberow=1: Do-Jo 2:Sushi-do kupienia
Itemy dla non-memberow= 1:Szlafrok Japonski 2:Wielki wachlarz-do kupienia
Pin dla memberow=Tatuaz-literka japonska lub starozytna waza
Item dla memberow=Katana
Tło: 1: Wojownicy Ninja(Pingwiny) w szeregu stojący w Do-Jo, 2: Kuznia gdzie produkuje sie katany
Muzyka: Charakterystyczna muzyka dalekiego wschodu
Wystroj: tapety charakterystyczne-pionowe czarne pasy na wystroj japonskich domow, np: Lighthouse jako starożytna wieża

Mam nadzieje ze sie spodoba ;]

Majkelangelo
23-09-2007, 13:21
fajny pomysł z tym Horror Party
http://www.dbp1.yoyo.pl/sygny/3.png

Aquares
24-09-2007, 15:24
Movie Party : Czyli Filmowa Impreza :D
W Dojo byłby wieeeeeeelki ekran,i by wyświetlał jakiś Film o Cp ;)
Dekoracje związane z Filmami,hehe.
Itemy : Kamera (w Forest),Megafon(w Cove),Pop Corn(w Dojo).Do Domków Non-Memberów byłyby darmowe Telewizory (w Gift Shopie,w Katalogu na ostatniej stronie) ;)
Pin Bonusowy : Telewizor (Ukryty w Katalogu w Gift Shopie)
Muzyka : Taka jak w starych filmach :D

Pomarańczka
25-09-2007, 18:23
Animals party
itemki: koszulka z kotkiem i piesek na smyczy
pin: chomik
dekoracje: wszędzie byłyby pieski kotki chomiki króliki i inne zamiast muzyczki byłoby miauczenie kota
tło pies kot chomik królik krokodyl

mapek
28-09-2007, 09:55
hallowen party takie ogromne wszystki lokacie inne i rzeby był kostium ducha za free dla no memberuw to jest moje marzenie :twisted:

Ociecz
29-09-2007, 23:11
Oto Moja Wymarzona Impra

Nazwa : Man Utd Party

Dekoracje : Wszędzie Było By Herbów MU a Ice Rink wyglądał by jak Old Trafford

Itemy : Dla non-membów Koszulka MU i Piłka taka do ręki
Pin : Herb MU

Jak coś mi przyjdzie do Glowy Dopisze :wink:

xajo
30-09-2007, 19:40
oto moja wymazona impreza nazwa sie komiks party caly swiat pingwinuw
bylby przedstawiony jako wielki komiks :mrgreen: a do tego byly by misje z komiksuw w hq a piny odznaka policji i odznaka szpiega
a itemy garnitur i spluwa na wode

nero89
01-10-2007, 18:48
Dzien Muzyczny

Kazdy by mogl zalozyc Banda...
Items: Gitary , Perkusja , Mikrofony itp.
Pin: gitara
Items: Jakies super-rockowe ubranka np. Trampki

moglo by byc fajnie :)

Nenusia
04-10-2007, 14:33
Już niedługo są hallowen pparty :) :) :) :|puff :Dpuffred :{puff :love: http://images23.fotosik.pl/94/43f5ca9f9990ad3cm.gif (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/43f5ca9f9990ad3c.html)

Jogobelcia_11
05-10-2007, 13:40
Moim zdaniem fajnie by bylo gdyby w Cp. było nowe party."Food party" w całym mieście byłoby pełno jedzenia a pingwiny mogłyby je jeść.
Itemy: psek cały zrobiony z owoców i warzyw, owocowy kapleusz , oraz winogrona do ręki.
pin: pomarańcza
inne : iceberg zamieniłby sie w wielki talerz shagetti

CZo98
05-10-2007, 17:41
DOBRA BY BYLA IMPRA PUFLOWA!!!!
Z NAGROGAMI PO OD 79 DO 100 CONTISÓW
NAGRIODY ZA 100 GADRZETY PUFLI ITP. NA BAZARACH POSAWIONYCH
W SNOW FORT
PIN: ZIELONY PUFL
I KAŻGY W TYM DNIU PRZYGARNIA PUFLA NIE PŁACĄC ANI 1 CONTISAI I DOSTAWAŁO BY ŚIE ŻECZY DLA PUFLI ZA DARMOCHE
:|puff :)puffgreen :)puffpurple :Dpuffred :)puffpink :]-puff :)puffyellow NO CO NIEZŁE

LT.Surge
05-10-2007, 20:52
Fajnie by było żeby była Agent Party! Impreza tylko dla agentów!! Wszystkie rzeczy które są w HQ dla memberów bedzie wtedy takze dla non - memberów! Trzeba by było wtedy robić jakieś specjalne misje! I byśmy zdobywali medale i wymieniali na ubranka :D

Tajny Agent
06-10-2007, 11:40
aj bym chciała, żeby było princess party, wszystko byłoby różowe, pełno kwietków, serduszek. Byłyby też oczywiście Różowe sukienki dla non-memberów. :wink:

Olciaaa
06-10-2007, 14:05
Rock paty!! czyli wszystko byłoby na rock'owo! Pinn- czaszka lub elektryczna gitara, Itemki dla non- tło z czarną perkusją, pasek z ćwiekami, sztuczne czarne włosy (długie i krótkie) A dla memberów to może do domu jakąś gitare elektryczną, skorzana kórtkę :D

Ferb
07-10-2007, 19:55
ja chciał bym puffels party i żeby np. rockhopper znalazł nowego puffla i można bo było by mieć i dla non memberów...!!

mushroom003
08-10-2007, 16:24
Aż nie mogę się doczekać do Halloween :)
Chciałabym również imprezy wielkanocne, bożonarodzeniowe (20-28.12), sylwestrowo-noworoczne (30.12-2.01) :D
nie wiem czy takie są, bo jestem nowa.
ale chciałabym, aby były niespodzianki (;

Marciupcia
12-10-2007, 14:03
Jabym chciała...yyyyy... sama nie wiem. Fruits Party - Wszędzie owoce.
Pin :arrow: Jakiś owoc, może banan
Itemki :arrow: Koszyczek z owocami, owocowa czapka jakieś ubranka

mushroom003
13-10-2007, 13:25
aj bym chciała, żeby było princess party, wszystko byłoby różowe, pełno kwietków, serduszek. Byłyby też oczywiście Różowe sukienki dla non-memberów. :wink:
w życiu nie wybrałabym się na takie przyjęcie -.-

asiora
14-10-2007, 18:13
Fajny temacik.
Impreza pufflowa:D fajnie by było a itemki to jakieś ciuszki z pufflami oraz tak ja na jarmarku ostatnio za punkty różne gadżety do domu dla non-memberów też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No, a pin to np. ...........puffl!!! :)puffyellow

Pawllo
15-10-2007, 11:34
School Party ! (coz wiem ze to troche dziwne ale przeczytajcie )
Ta impreza trwalaby 1 tydzien . Cala wyspa bylaby jakby jedna wielka szkola (niby koszmar ale ciekawy). W coffe shop poustawiane by byly lawki w ktorych pingwiny moglyby siedziec w parach. W snow forts wywieszona by byla tablica z data i tematem : SCHOOL PARTY !!Na calej wyspie lezalyby pudla z roznymi itemami np linijkami , dla memberow mozliwe do zakupienia bylyby mundurki ( :twisted: ) . Pinem bylaby ksiazka lub dzwonek . Ice rink zamienilby sie w boisko do gry w pilke nozna . Hitem bylby wielki quiz z trudnymi pytaniami w zamian otrzymywalo by sie oceny za , ktore mozna otrzymac dyplom,okulary lub tapetke "klasa". :Epuff
Co o tym myslicie ?? prosze o odp. :mrgreen:

pingiPL
15-10-2007, 18:34
ja bym chciał medieval party
mielibyśmy tarcze i miecze oraz inne średniowieczne akcesoria
pin był by w kształcie zbroi.
non member party wszystko było by jak ze średniowiecza.

Piplupek
21-10-2007, 14:39
Ja chciał bym Matrix party to by były darmowe itemy z matrixa nowe mini gry i wszystko matrixowe.No i system matrix kóry przenosi nas w dowolne miejsce.

Pawllo
21-10-2007, 15:41
moze pomysl niezly ale rozbuduj troche :P A co do przenoszenia to od tego jest telefon agenta :mrgreen:

Gorli
21-10-2007, 17:18
H20 PARTY

Fszystkie miejsca były by
Z Wody a miasto było by
utopione.
Item to był by: Basen do domu
Pin: Bańka wodna

seba16
21-10-2007, 18:36
nazwa imprezy : ,,spring party ''
wygląd cp cały śnieg z club penguin by stopniał 8)
pin : źdźbło trawy
ubranko: hmm.... no nie wiem xD :mrgreen:

Pawllo
23-10-2007, 19:29
hehe czy ja wiem, w lecie nie stopnial to i na wiosne marne szansy nie ? :mrgreen:
Moze by tak New Year Party :twisted:
Na calej wyspie w sniegu lezalyby butelki szampana na niebie swieca sztuczne ognie . Latarnia zmieniona w wielki zegar nastawiony na godzine 12:00 .
Itemy : zimne ognie do trzymania i koszulka z napisew new year i elegancki melonik na te okazje :mrgreen:
Pin : kieliszek z musujacym szampanem lub butelka tegoz trunku .
Tapetka : czarne niebo a na nim ognie sztuczne w roznych kolorach , lub na tapetce (nad pingwinem)napis : Happy New Year :!:
Ubrania dla membow : dla pan :suknia (srebrna ,blyszczanca ,obcisla)
dla panow : oryginalny zielony frak i zielony cylinder.
To tyle , co o tym myslicie ??

CZo98
25-10-2007, 19:02
[spoiler:3eb751c4ea]
nazwa :arrow: fryzPart
Itemy :arrow: frizury za darmo każda w cove na stoisku które by było przy ognisku
Tapety :arrow: Kolorowe fryzury ,town z fryzurami
Pin :arrow: Fryzura
Wystrój :arrow: Każdy budynek ma fryzury
Atrakcje :arrow: nowe gry i stare mają naklejony bilet za ktury można kupić ubrania i fryzy w komplecie , naszyjniki w gazecie dla pań i panów i odsłonięcie planetarjum
Czas trwania :arrow: 2 tygodnie
[/spoiler:3eb751c4ea]

Emilyy95
26-10-2007, 19:09
Siema =* . Hmm... ja bym chciała, żeby było: Puffle Party! Pin byłby Puffel (wszystkie kolory) a item ubranko z Pufflami, czapka z Pufflami, buty z Pufflami. Co Wy na to? :> . Pozdrawiam x* .
Zapraszam na mój poradnik o imprezie Halloween!
http://forum.clubpenguin.pl/viewtopic.php?t=36864

seba16
27-10-2007, 20:30
fajne było by takie party ale każde musi trwać tylko tydzien :(

szynobus
27-10-2007, 20:51
TRAIN PARTY*1 :D

Budynki by mogły być modelami pociągów
Przez całe cp*2 można byłoby podróżować pociągiem
a wszystko byłoby zawalone torami.

Można by było stworzyć quiz*3 o pociągach
a za wszystkie dobre dobre odpowiedzi dostawałobysie darmowy item*4

SŁOWNICZEK DLA NOWYCH

[spoiler:6c04d65e37]*1 TRAIN PARTY - impreza pociągowa
*2 CP - skrót CLUB PENGUIN
*3 QUIZ - pytania, zestaw pytań
*4 ITEM - rzecz dla wszystkich[/spoiler:6c04d65e37]

Inia
28-10-2007, 10:07
impreza fajna by była

wielkanoc

mushroom003
28-10-2007, 16:00
a ja bym chciała imprezę na rozpoczęcie każdej nowej pory roku.
może jest coś takiego, ale w grze jestem trochę nowicjuszem i nie znam wszystkich stałych imprez.

darkol
28-10-2007, 17:07
chcem impreze samochodową żeby pingwiny jeździły w samochodach któte można było znaleść i by były 3 typy
%terenówka
%wyścigówka
& zwyczajny

i by byly rużne kolory samochodow

CZo98
30-10-2007, 17:23
POLEN PARTY
wSZYSTY MÓWIĄ PO PO POLSKU
NOWY PUFEL CZERWONO BIAŁY DLA NOM-MEMBERA
fLAGA POLSKI
DLA WSZYSTKICH: KOLCZYKI CZERWONE ,SPUDNICA BIAŁA,SPODNIE BIAŁE, BLUZA CZERWONA ,MEBLE CZERWONE I MEBLE BIAŁE
BUDYNKI CZERWONE I BIAŁE
kINO Z FILMEM PO POLSKU
I MEMBER

Bartez
31-10-2007, 05:54
ja bym chciał skate party(impreza dla skejtów) dawali by deskorolki albo rolki(choć w to 2 wątpię bo było dla memberów)ale w całym mieście by były rampy do tricków i jako pin by było taka mała deskorolka

pucca pl
01-11-2007, 11:19
jest summer party a wiosna!!!!???pingwiny rzucały by wtedy marzannę z ice berga (coś wrzeszcie by się tam stało)

Veroslawa
02-11-2007, 21:20
Chciałabym taką imprezę, w której będą, jakby to poweidzieć "domki". W każdym z nich będzie dla fanów innych rzeczy np. dla fanów samochodów, czaszek, komputerów, malowania, muzyki, filmów... W środku będą mini gry o tej temetyce oraz itemek. Marzę o tekiej imprezie... :P

eddy
03-11-2007, 11:13
Ja bym chcial Yellow puffle Idziemy do forest jest Impreza Balony zolte wszyscy musza byc na zolto zeby puffel dowiedzial sie ze go lubimy i na mountainie jest Impreza tak samo macie byc kolorowani

jak zolty puffelek wyskoczy pokaze serduszko i Musimy Pozniej isc do pet shopu a tu cze na nas zolty puffel.... 8)

Hudzielec
03-11-2007, 21:00
Ice Berg Party
Wielkie zebranie na Ice Berg, Pokazy chilriderek The Band, Darmowe Coctaile, Dziewczyny w bikini :P Odlotowi Faceci xD Straszne przedstawienie (horror) różne pokazy.

Kiciulkatwo
04-11-2007, 21:09
nazwa: Hipis Party
ubranka: luźna koszula w kolorowe paski, spodnie w kwiatki, trampki niebiesko-czerwone
pin: pacyfka
inne: tło z samochodem hipisów

red tiggers
05-11-2007, 20:00
the puffel party
puffle były by za darmo i każdy by musiał mieć puffla wszystkie rzeczy związane z pufflami

Higgins412
06-11-2007, 15:37
MULLET PARTY

Ozdoby:Ryby rozwieszone we wszystkich pomieszczeniach z wyjątekim Ski Lodge gdzie będzie można kupić itemy dla non meberów i memberów(Niżej napisane jakie)oraz Dock,w którym będą wyścigi na motorówkach.

Atrakcje:Wspomniane wyścigi na motorówkach w Dock,podobne do Sled Racing

Pin:Mullet(ta ryba ze Ski Lodge)w Pet Shop.

Itemy:Dla non-memberów-Czerwona lub Niebieska bluza z Mulletem i Niebieska czapka również z Mulletem.Dla memberów-Niebieskie okulary,Puszka z robakiem,którą można wstawić w swoje igloo i Kask z Mulletem.

Data:01.03.****

PUFFLE PARTY

Ozdoby:Wszędzie pełno puffli;itemy w Pet Shop.

Atrakcje:Trzeba będzie odnaleźć 7 zaginionych puffli(w tym żółtego).Nagrodą będzie Szalik z pufflowego futra(zielony).W różnych miejscach będą schowane Puffle.Niebieskiego-na Ice Berg,Czerwonego-na szczycie Latarni,Różowego-w Ski Village,Czarnego-w Night Club,Zielonego-w Coffee Shop i fioletowego w Forest.Żółty Puffel jest schowany pod oponami w The Dock,można go złapać wjeżdżając kursorem na te opony.

Pin:Czarny Puffel do znalezienia w Gift Shopie

Itemy:Non memberzy-Żółty Puffel w Pet Shop(Oczywiście też dla meberów),wymieniony wyżej Zielony Pufflowy Szalik oraz Niebieska Czapka.Memberzy-Czapka z Pufflami(wybierasz którego),Deska surfingowa z Pufflem,Fotel-Puffel do Igloo i...to wszystko;)

Data:24.11.****

Kiciulkatwo
06-11-2007, 17:22
Nazwa: Phone Party (telefoniczna impreza)
Ubranka: koszulka z telefonem, klapki w kształcie telefonów, komórka:czerwona żółta,różowa, zielona(wszystko także dla non-memberów)
Pin: Oczywiście telefon :)
Dodatki: W HQ byłyby zwisające numery telefonów

pingu23
08-11-2007, 16:24
Rockhopper Day
Dekoracje: Dock będzie mieć po środku lodowisko ( aby sie nie ślizgać potrzebne łyżwy ) The Plaza ma czarny kolor kanału,a Pet shop i Pizza palor sa zamienione miejscami. Forest znika z mapy. Ice berg jest większy. Mountain ma tego dnia jednoosobowy tor - Lesson. Ice fishing po 18 żółtych rybach ma pomarańczowe ryby za 4 coins,a Mullet jest póżniej. Na ice rinku jest meczyk hokeja. Na beach przypływa Rockhopper. W grze Thin Ice jest bonusowy poziom.
Itemy:Broda w gift Shop i Strój hokeisty leżący na Ice Rinku.
Piny: Twarz Rockhoppera

Plusia96
11-11-2007, 22:26
Ja bym chciała żeby było święto puffli. Wszędzie (no może nie dosłownie) małe kolorowe puufle, żółty puufel byłby wreszcie do kupienia w katalogu, :)puffyellow, a do katalogu z meblami dołączyłby mięciutki różowy lub niebieski dywanik z puuflem na środku. Pinem byłby kolorowy puufel siedzącu na nocniku (żart), a itemem kapciuszki w kształcie puufla lub pluszową maskotkę. Pet Shop byłby jednym wielkim pufflem, wszysto jest w stylu puufli. Strasznie bym chciała żeby było takie święto, byłoby cudownie je spędzić (szczególnie dla zwierakomanów) !! :)puffpink

Tomek_
12-11-2007, 10:23
Parada wolności :mrgreen: Nie żartuje, chciałbym, żeby było tak:
Jak było winter party (zima) sumer party (lato) i Jesienny Jarmark (jesień)
To dlaczego nie może być Spring Party? 8)

Dziubisek
13-11-2007, 16:12
Po dłuuuugim namyśle wpadłam na pomysł: ELVIS PARTY!!!! czyli po prostu Impreza Elvisa Presleya!
Piny i te rzeczy: Pin do non i memberów: biała, wysadzana kamyczkami gitarka. Ubranka dla non memberów: biała koszula z twarzą Elvisa w pingwiniej wersji, duże, białe okularki z kamyczkami, biała czapka z Elvisem w pingwiniej wersji,
Ubranka dla memberów: całkowity strój Elvissa, czyli spodenki i bluzka niebiesko-biało-czerwone, wysadzane diamencikami, a do tego biała gitara, z niebieskim paskiem i z diamencikami.
Wystrój CP: Latarnia zamienia się w wielką gitarę, Ice Berg w gigantyczną twarz pingwiniego Elviska, puffel w Night Clubie ma duże elwisowe okularki, Night Club robi się biały, z diamencikami, tak samo jak inne budynki. w Forest są światła dyskotekowe i kula dyskotekowa, drzewa obwieszone biało-czerwono-niebieskimi szarfami, a zupełnie w tle w CP rozbrzmiewa muzyka Elvisa. Nasz pingwini zespół ubiera się jak Elvis i występują na Ice Berg. No i koniec. Piszcie jak się wam podoba!

Chestnut
13-11-2007, 17:11
Jaką być chciał imprezę!?

błąd ortograficzny!!!!
Jaką byś chciał imprezę!?

a tak do tematu to rycerskie party

HISZPAN
18-11-2007, 14:39
Cosmos party
pin:ufoludek
ubranko dla free:antenki
ubranko dla memberów:buty kosmonauty 8)

damianx
18-11-2007, 18:53
ja bym chciał water party jeszcze raz albo sport party serio!!

Duzo Wody KB
19-11-2007, 14:21
Ja mam taki pomysł:
Non-member party
Itemy: nie memberzy będą mogli z każdego katalogu kupić jedną rzecz :D
pin: jakieś ubranko albo przycisk "become a member" ukryte w grze:
gra:przeskawinie ubrań, w grze będzie pin
dla memberów(im też się coś należy): tylko oni będą mieli wstęp do dojo, w którym będą ubrania tylko dla nich!!!
Impra będzie trwała tylko dzień :!:
Fajne??? :Dpuffred

winhelm
20-11-2007, 19:13
ja chciałbym.....hm..........
Robot party
byly by dla wszystkich stroje robotai pistolety zamiast sniezek i tym pistoletem mozna by zabic innego p;ufla lub człowieka buhahahah.. :D :P

Mufec
21-11-2007, 14:15
Arabian party
kopalnia zmienila by sie w platforme wiertnicza ropy a snieg w piasek
itemy to turban oraz tlo z ropa naftową
pin to jakis arabski znak

Albo Africa party
otworzyli by safari
item to kapelusz podóżnika i ciemnobrązowa farba
a pin to żyrafa

Bartez
21-11-2007, 14:17
sql party

dance club i inne zamieniły by się w sale od przedmiotów ,tło szkoła pin to zeszyt a item to mundurek

Mufec
21-11-2007, 14:26
albo Russian party
dali by taką czape z syberii
pin to taka rosyjska lalka (nie wiem jak sie nazywa :? )

pingu23
21-11-2007, 18:23
Nazwa: White party
Itemy: Biała koszulka,białe spodnie,biała czapka i białe buty.
Pin: Nad drzwiami w dojo puszka białej farby
Ozdoby: Na dworze z nieba pada śnieg,Wszędzie jest dużo białego koloru,a w wieży ( stage się w nią zmienia ) odbywa się impreza.

Harley Quinn
21-11-2007, 21:47
A ja bym chciała MAGIC PARTY.
Pin:różdżka
Item:latająca miotła, balon a'la pająk
Ozdoby:latające duchy, dynie jak na Hallowen, wszystko ciemne itp.
Muzyka:wycie, świerszcze, cykanie itp.
Inne:wróżka - lalka do znalezienia (byłaby gdzieś w gazetce)

Pzdr dla wszystkich, Pulka :twisted:

Yeu
22-11-2007, 15:46
Air Party
Wszędzie by wiał wiatr i śnieżyca :P Nie wiem jakie powinny być ozdoby.
ItemySkrzydła
PinyTaki wiatr ^^

Paintboy791
24-11-2007, 13:46
bum party żeby było bum i fajne itemki :D żartowałem
puffle partty
pin:takie ciastko małe z dziurką dla puffli
item:żółty puffl :twisted:
wystrój:wszędzie by biegały puffle i by memberowskie pufflke były za free ! :D [/spoiler]

pingu23
25-11-2007, 17:37
Happy party
Pin: uśmieszek na moście w the dock
Free Itemy: Czarna koszulka z usmiechem w skrzynce w the plaza,czarna z żółtą kropkę czapka z daszkiem w stosiku między automatami thin ice a astro barrier,Białe sandały i kolorowy szalik.
Free tła: Tło icebergu,i na niebie tęcza ( tło jest na gwożdziku nad drzwiami do lighthouse )
Płatny item: Języczek na nitce za 85 coins
Opis: W miejscach,gdzie nie ma muzyki,jest wesoła muzyczka. Na każdym dachu są złote serpentyny,a czarny puffel lekko się uśmiecha.

nikki95
02-12-2007, 12:04
hm...

ja bym chciala na mikolaja cos takiego ze bedzie mikolaj i bedzie rozdawal prezenty ;D a cala wyspa udekorowana choinkami, bombkami i lampkami.
i fajnie bylo by znajdywać te różne przedmioty ;D tak jak na hallowen :mrgreen:

baczek93
03-12-2007, 23:36
hmmm... :wink:
moze....świeto pluszowych misiów..xDD
:arrow: :arrow:
albo.......
swięto muzyki?? xD
joŁ2=*

Ruda_95
07-12-2007, 15:31
może... Harry Potter Party . ?

Fajnie by było . !

Całe miasto byłoby magicznie ozdobione.

Zamiast Gift Shopu sklep z różdżkami, można by było sobie wybrać jaką się chce, oczywiście dla non memberów też . !

Zamiast Ski Lodge sala do pojedynków na różdżki . !

Można kupować czarodziejskie puffle, np. granatowe, które będą się błyszczeć.

Pin: logo HP . !

Free itemy: tiara, różdżka, sowa na ramię, czarny lub biały t-shirt z napisem : I love HP

Co wy na to . ?

mnoman
07-12-2007, 17:46
ja chce party deski gdzie będą skeatborderzy któży będą rozdawać deski typu : surfingowe i deskorolki do igloo rampy dom sala treningowa pin deskorolka puffle na desce i najwarzniejsze niech to będą paryy niespodzianki.

:igloo: :)puffyellow

mnoman

Aliens
07-12-2007, 20:28
A ja bym chciał football party to by było wszędzie stadiony i piłki mmm 8) 8) :D

papi
08-12-2007, 12:54
Ja bym chciała Non-member party. Wtedy wszystkie pingwiny mogłyby kupować wszystko... :Dpuff

mnoman
10-12-2007, 20:31
ja bym chciał magic party gdzie jest wszystko magiczne

:x :x :x :x :x :x :x :x :!: :!: :!: :!: :idea: :idea: :idea: :arrow: :arrow:

TatianaPL
10-12-2007, 21:02
Book Party
Pin: rozłożona książka
Free Itemy: Książka do ręki i okrągłe okulary
Free tła: Tło z książkami na półkach i tło z rozsypanymi literkami
Płatny item: Kapelusz w literki 60 coins
Opis: Po całej wyspie są porozrzucane książki, w różnych miejscach stoją
fotele, a obok nich lampki by lepiej się czytało

Puffel party
Pin: Żółty puffel
Free itemy: Buda dla puffla w dowolnym kolorze i koszulka z napisem "I love puffle"
Free tła: Tło z pufflami
Płatny item: Obróżka dla puffla z cekinami 80 coins
Opis: Po całej wyspie biegały by puffle, pingwiny wypuszczały by puffle na dwór by biegały bez smyczy z innymi pufflami, a na koniec imprezy wracały by do swoich igloo

Love party
Pin: Serduszko
Free itemy: Koszulka z sercem i łuk aniołka
Free tła: Tło z sercami
Płatny item: Czerwone
Opis: W całym mieście porozwieszane były by serduszka
i wprowadzono by nowe buźki przedstawiające różne serca,
a pingwiny mogły by się zaręczać wymieniając się obrączkami
znalezionymi na całej wyspie

mnoman
11-12-2007, 17:55
a dlaczego nie mogą być kino party.

marchewa5
11-12-2007, 18:02
Chciabym , żeby było party na nowy rok. I karzdy mugł by dostać spoko itemki!!!

Lolcia74
12-12-2007, 19:34
ja bym chciała sun party pin to bylby pin a item bluzka ze słońcem

Amaegedon
14-12-2007, 18:36
Magic party
Pin:różdżka
Ubrania:Czapka czarodzieja,bluza z gwiazdami i księżycami(dla wszystkich włącznie z nie członkami
Dekoracje:czarodzieje,księgi zaklęć,gwiazdy,kryształowe kule
muzyka:szybka ale cicha
Dodatkowe informacje:puffle z różdżkami,dodatkowa misja dla tajnych agentów :)puffyellow i każdy dostaje yellow puffl do końca party :mrgreen:

Easter_Bunny
16-12-2007, 10:50
lol wogle fajny pomysł a co do wyboru mógłbyś go trochę powiększyć, ale jeśli mam wybierać to party Tollaner :)

Adam105
17-12-2007, 08:00
najlepszą na świecie

Nie spamuj

Superpenguin
17-12-2007, 19:13
party gdzie free moga kupowac rzeczy dla memberow puffle i te inne i meblowac dom party by trwaly 1 tydzien a jak sie skoncza party to bedziemy miec to wszystko co kupilismy :P

pingu23
18-12-2007, 11:39
Mam tego dużo:

Secret agent party 08:
Wszystkie 4 itemy w F.I.S.H. są dla wszystkich.
Pin: Tornado takie jak w tańcu czarnego puffla przylepione tam gdzoe był pająk.
Dekoracje: Szare balony w HQ które se można wziąść za free również ( w kolejnym katalogu mebli do igloo będzie taki balon )
Dodatkowe:Rock przypływa wraz z imprą tyle że rock jest na tydzień a impra 1 dzień.
Itemy rocka: Szary pas za free + Zielona czapka za 420 coins dla memberów.

Red party:
Wszystko jest czerwone,a puffel na logo pet shop jest czerwony i zły.
Brak pinu.
Jedyny item to czerwona kurtka a impra trwa 2 dni :twisted: .

Member party 2008:
Dojo jest nieaktywne dla nonów,a jest udekorowane na moro.
Itemów ani pinów nie ma.

Ninja party 2:
Kto przez 1 dzień 1 raz wejdzie na CP zostanie spytany czy się chce strój i kolor ninja i 2 czarne puffle. ( jeden ma na imię blacking a drugi moto )

Stage party:

W stage jest nowy spektakl i są w katalogu wszy6stkie dotychczasowe itemy i są dla wszystkich,ale kodsztują.

:D dużo tego.

kasia3343
18-12-2007, 18:19
Ja bym chciala fajna impreze na boze narodzenie no wiesz itemy piny i te sprawy :wink:

MagdaB
22-12-2007, 18:41
Ja bym chciała STYLE PARTY:
[spoiler:fd81271c03]Jako dekoracje byłyby manekiny z ubraniami i pojawiłby się nowy katalog ubrań w dobrym guście (w którym znalazło by się miejsce na kilka itemów dla non-memberów:P). Memberzy mogliby też przezyć metamorfozę: zrobić sobie makijaż:)
Itemy: dla dziewczyn - fajna spódnica, bluzka i jakaś biżuteria
dla chłopaków - ciekawa koszulka, spodnie i drewniane koraliki
Pin: diamentowe serduszko na łańcuszku[/spoiler:fd81271c03]

Pysia94
22-12-2007, 19:51
Ja Bym Chciała Imprezkę Rockową :twisted: :twisted:
Żeby były:
Żeby leciała Rockowa Muzyka[ Najlepiej kapela]
Darmowe Bransolety z kolcami :P
Bluzki z Rysuneczkiem gitary [Też darmowe]
Aby mrugały wszędzie światła, oraz aby był półmrok
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :D

mushroom003
23-12-2007, 19:16
Chciałabym, aby było Forest Party
Zbierałoby się grzybki, a za nie byłyby itemy, np. kapelusz muchomora na głowę, czerwona koszulka w kropki ;]

ja bym chciała sun party pin to bylby pin a item bluzka ze słońcem

^___^'

kasia3343
24-12-2007, 20:50
Ja bym chciała jakąś imprezkę z dużą ilością itemików, pinów i tapet.
[spoiler:6ce99b7f9c]Nigdy świat nie będzie idealny dla wszystkich[/spoiler:6ce99b7f9c]
Zakładam grupkę literatów którzy w swoich postach piszą pouczające zdania

Teos96
25-12-2007, 09:45
Skate Party.
Wszystko związane z deską i innymi.
Free item : deska(ręce) lub rolki(nogi).
Item dla memberów: ochraniacze i kask.
Dekoracje:skate parki w snow fort, dock, ice ring i forest.
Deskorolka specjalne: wciskając dance można przez 15sek. wejść na deskę i pod koniec zrobić kick-flipa.
Free itemy: deska w snow fort a rolki w dock.
Pin : deska w forest

Bartez
25-12-2007, 09:47
mystic party

pin to był by smok ,item miecz i zbroja rycerska a dla pań stój księżniczki,wszędzie były bo smoki i dało by się czarować

kasia3343
25-12-2007, 16:05
Ja bym chciała dużą imprezkę na nowy rok. Fajnie by było gdyby można było podkładać pingwinom głos.
[spoiler:5e2ed7dbbc]Nie wszystko jest możliwe[/spoiler:5e2ed7dbbc]
Zakładam grupę literatów którzy w swoich postach piszą pouczające zdania. Oczywiście na temat postu.

Aerooo
26-12-2007, 13:55
A ja bym chciała takie pidżama party :) Zzzzzzzzz ... odbywało by się oczywiście w nocy !!!

A na Nowy Rok będzie cóś - od 28 grudnia

kasia3343
27-12-2007, 17:12
Ja bym chciała imprezę komórkowców
item: komórka która jak się tańczy lub macha dzwoni
pin: komórka
:x1-5
:sad: 6-10
:? 11-15
:) 15-20
:o 21-25
:D 26-30
8) 31-999999999999999999999

_Polarcia_
28-12-2007, 16:49
Oto moja propozycja:
FLOWER PARTY:
[spoiler:90eaffce4e]
Pinem byłby bratek.Free Itemami byłyby:
1.Kwiatek,trzymany w ręku.Special Dance:Zamiast machania pingwin go wącha.
2.Wazon z kwiatami,też trzymany w ręku.Special Dance:W czasie tańca pingwin tłucze wazon i skleja go.
Itemy memberowskie to:
1.Strój kwiatowej wróżki.
2.Wazon do wstawienia do igloo.
3.Kwiat do trzymania we włosach,jeśli pingwin ma perukę.
Ice Berg zmieniłoby się w wielką lilię wodną.Wszystko byłoby usiane kwiatami.Zamiast śnieżkami, pingwiny rzucałyby kwiatami.Krążek w Ice Rink zmieniłby się w kwiat.[/spoiler:90eaffce4e]

CPLover
29-12-2007, 15:04
W nazwie tematu jest błąd. Tak dla ścisłości poprawcie na "Jaką byŚ chciał imprezę", bo "Jaką byĆ chciał imprezę" wygląda zdeka...dziwnie :P

A co do mojej wymarzonej imprezy, to chciałabym "Chinatown Party".

Z głośników leci przykładowo "Little China girl"(tańczyli do tego w Tańcu z Gwiazdami)...albo jakaś orientalna muzyka. Rozgrywa się głównie w Dojo(nieźle wpasowałoby się w klimat miejsca).I powinien przypłynąć Rock z towarami z Chin(Nie chodzi mi o "made in china", ale o chińskie monety, pocztówki, itepe.).

Dekoracje:lampiony z "chińskimi znaczkami", kwitnące wiśnie dookoła(Niech będzie połączenie Chin z Japonią! A co!),dachy rodem ze świątyń Wschodu...

Itemy: dużo dla non'ów(Nie muszą być całkiem za friko, ale dostępne dla non-memberów)! Japonki, tuniki(kwieciste ornamenty dla dziewczyn, proste tuniki dla chłopaków). Jakiś lampionik do mieszkania, albo taki niski stolik i pałeczki do jedzenia.

Tła: z kwitnącymi wiśniami i kwiatami.

Pin:yinyang.

[spoiler:7daa91634b]http://images33.fotosik.pl/91/c3dae86f9fd54766m.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c3dae86f9fd54766.html)[/spoiler:7daa91634b]

Ewa197
30-12-2007, 14:44
Ja bym chciała jewel party.

Pin:diament.
Item dla memberów:jakieś ubranko z brylancikami.
Item dla non memberów:bransoleta wysadzana drogimi kamieniami.

Więcej pomysłów nie mam. :slonce: :slonce:

kosy
31-12-2007, 12:46
a ja bym chciał ski party

darmowe itemy:gogle i narty

pin: kijki

Michalosik
02-01-2008, 17:37
Ja proponuję(jeśli nikt już nie zaproponował) party na cześć ileśtam lecia Club Penguin. Będzie tam jedna rzecz z gift shop za darmo, którą będzie można samemu wybrać. A pin to będzie głowa pingwinka. Dekoracje takie jak na urodzinach, ponieważ bętą to urodziny Club Penguin. :)

Pozdrawiam
Michał Jabłoński

Julka22
02-01-2008, 18:24
Mi podoba się pomysł z Donut Party :)

Kitka96
02-01-2008, 18:27
Ja bym chciała Animal Party
W całym CP roiło by się od zwierzaków... :p i by się dostało kota ,psa lub innego zwierzaka jako item

kuba.power
05-01-2008, 11:07
ja bym chciał fish party że jest wszystko z ryby zamiast w nigh club ta kolorowa podłoga to tu była by kolorowa ryba itd. :)

Werunia111
05-01-2008, 18:42
Impreza "colour" jak gdzieś zbierze się conajmniej 20 pingwinów w jednym kolorze to dostają w tym kolorze czapke , chustę , i coś do ręki może też buty :wink:

Juma kotek
06-01-2008, 21:26
Ja chciałabym aby była impreza na cześć pingwinów i żeby był:
-posąg pingwina do iglo,
-ubranko z pingwinkiem,
-spodnie z pingwinkiem,
-dla puffli maskotka pingwinek.

ashhammeen
08-01-2008, 14:21
Ja bym chciał football party gdzie dock byłby zmieniony w stadion i puffle nad pet shop miałby koszulę piłkarską. Item to piłka, pin koszulka a tło fani wokół twojego pinga. :mrgreen:

Platynus
12-01-2008, 08:45
A ja bym chcial Monster Party
Po calym CP ukryte są potwory z kosmosu. trzeba znalezc wszystkie to dostaje sie maske potwora. W katalogu mozna kupowac zestawy strojow potworow. A pin to: pomaranczowa planeta. Ta z kturej pochodza te wszystkie stwory. Dla agentow byla by misja do pokonania wielkiego stwora ktory wynurza sie z glebin oceanu co 4 godziny i pozeral kawalek wyspy!

Szalone!:shock:

Aneśka
12-01-2008, 09:05
ja bym chciala jakąś impreze związaną ze sportem np . dzien sportui zeby byly jakies zabawy z tym związane ......ale niedługo fiesta więc moze nie bedzie tak źle ?:)

Juma kotek
13-01-2008, 09:19
To tak:imprezka mogłaby być na cześć pingwinków i puffli i w ten dzień <tylko w ten dzień> można by było kupić sobie jednego puffla dla memberów ;]

Matrix112
13-01-2008, 10:43
Ja chciałbym osobiście Secret Agent Party 08.
wtedy w HQ byłaby wielka impra dla agentów rozdawali by membera na rok
i darmowe rzeczy np. z katalogów ubrań i karalogu agenckiego.

arktyka3
14-01-2008, 10:11
ja bym chciał snow festiwal 08 były by ładne rzeźby lodowe a pin to śnieżynka a itemek to błękitne łyżwy,śnieżynkowe okulary,bluzka ze śnieżynką i lodowa korona:).

wysocki
14-01-2008, 21:07
Ja bym chciał aby było coś takiego jak: ,,Top Secret Party", trzeba by było dostać się do niego przez HQ i to by było wtedy na całej wyspie i to by było tak naprawdę ,,Polish Party" Party które by było przystrojone na najbardziej popularne cp.com w różnych krajach :P

Mr.Guenek
14-01-2008, 21:17
Ja bym chciał żeby było Samsung party rozdawali by komórki hehe ale tak wogólę chciałbym żeby powtórzyli <sports party> bo chciałbym żeby dali łyżwy

Aleło
15-01-2008, 15:59
History Party
Itemek:Hełm Legionisty
pin:włócznia
dekoracje:Tak jak na bitwie pod termopilami 300 spartan:cool:
http://jancioblotnik.blox.pl/resource/300_comic.jpg

Mój ulubiony film i komiks

Marzena
15-01-2008, 21:01
Black Party cały club penguin pogrąrzył by się w ciemności.
Pin: czarna chmura
Darmowe ubranka: czarny T-schirt i kominiarka
Tło: całe czarne
Kolor pingwinka: obowiązkowo czarny

To by było coś

Sovoy
15-01-2008, 21:17
Nigdy nie myślałam o takiej imprezie, ale ten pomysł jest naprawdę dobry.;)

Patriota RP
15-01-2008, 21:33
hmmm a więc coś takiego wykombinowałem:

Dzień bez Papierosa party xD

Nie no serio weźmy tę sprawę. Najlepiej byłoby żeby zrobili Big Olimpic Party. Zwyciężałoby się coinsy, medale i puchary w hokeju, surfingu na czas oraz Sled Race. W kategorii logika grałoby się w Mancalę i Find Four.

gabisiaaa
15-01-2008, 21:47
dobry pomysł z tym ze w penguin jest dzien bez papierosa ale reta niezabardzo mi sie podoba =/

Dark Angel
17-01-2008, 21:42
Chciałabym imprezke dla non-memberów fajerwerki 20 itemów ( dla chłopaków i dla dziewczyn ) i żeby tam nie było kłutni ani bitw na śnieżki :)

Dyzioleq
18-01-2008, 14:56
Gang party :D

Itemy:Pistolet, czarne okulary, skurzana kurtka
Pin:Pistolet
Tło:Obojetnie
Kolor pingwinka: czarny

Szkoda, że to niemożliwe w tej grze, ale za to jest wiele innych ciekawych imprez :P

greentea2
21-01-2008, 10:39
ja bym chciala rabbit party i ice party
byloby super:D

Miki45@
23-01-2008, 16:44
Więc ja bym chciała piżama party:

W Dock leżały by śpiwory
obok jednego był by item : piżamka.

W Forest leżały by poduszki i znowu itemik taki : papcie i miś

w plaza tam gdzie puffle czekał pin : poduszka.
JA BYM CHCIAŁA TAKĄ IMPRE ,A WY ??
Miśka:)

skorkapomaranczy
23-01-2008, 17:13
ja byb chciała ... walentynkowe party(love party)
item- koszulka z czerwonym sercem i okularki w kształcie serc
pin- amorek
dekoracja- wszędzie walentynki serca i amorki
dodatki- można byłoby wysylac walentynki do siebie:lol:

kubuś
24-01-2008, 16:03
ja bym chciał barty w stylu Chinskim że jest dużo smoków i wugle
;)

Agniesia13
25-01-2008, 19:42
Ja bym chciała impreze związaną z walentynkami na której dawano by jakieś bluzy z sercem i pin z serduszkiem :)

Flota6
26-01-2008, 09:06
ja chciałmym miec świento gdzy memberzy byli by normalnimi pingwinami a normalini pingwini byli by memberami i to świento trwało by caluteńki rok xd

yoka heddod
27-01-2008, 07:20
KLIKE W TWUJ LINK ILE RAZY CHCERZ NA KAżDE ZAWOłANIE O KAżDEJ POżE ROKU DO 20:00 KAżDE GO DNIA BENDE KLIKAł
KOSZT; LINK Z MINICITI=4C
INNE GRY LUB INNE RZECZY PO 5C
Moje gg: 10257887

UWAGA NIE KLIKAM W GRE METALDAMAGE NA S2

Ja bym chcial impreze kinową że morza bendzie oglondać w każdynm pomieszczeniu inne filmy i żeby rozdawali super itemy i pin

Głupia reklama -,-

Poli
28-01-2008, 14:15
Mi marzy się Fal Fal 2008
(Tłumaczenie Fal Fal to jesienny jarmark)
Pamiętam Fal Fal 2007. Super było. Chciał bym żeby znów był. Ale trzeba czekać.:(

Zizzy
30-01-2008, 17:26
Chciałbym Vikings party.

Itemy (darmowe):Srebrny hełm z rogami, Pomarańczowy hełm z rogami, Zielony hełm z rogami.
Tła: Statek wikingów, szalupa :lol:
Wygląd miasta: Wszędzie byłyby porozwieszane topory, tarcze i hełmy, oraz byłaby nowa plansza (tylko na imprezę):Statek. :mrgreen:
Pin:Topór.
Muzyka: Taka jak w teatrze, jak był ,,shadow guy";)

yellow pengui;)
31-01-2008, 16:26
A ja bym chcial cos w stylu jaramrku rocka, byla fajna atmosfera i w ogole mam stamtad fajne wspomnienia :p;)

Aerooo
31-01-2008, 17:49
Nooo ... Niestety nie było mnie na nim, ale za to mój brat wtedy grał i widziałam ... Tyle minigierek, tak duzo itemów ... Chcxiałabym aby powrócił !!!

Siomex
01-02-2008, 15:59
ja bym chciał sport party....nigdy na nim nie byłem i nie wiem jak wygląda:////

Eric.
01-02-2008, 16:34
magic party
itemy:kostium magika
pin :czerwona kulka

Pat844
01-02-2008, 17:02
Ja mam 2:

Agent Party

Podczas imprezy która organizowała by się w HQ i nowej lokalizacji do której można by wejść przez HQ i na imprezie były by 3 darmówki: okulary agenta, strój agenta i noktowizor. Na imprezie był by sam G !

Day of member.

Wtedy wszyscy non-memberzy mogli by kupić 10 ubranek dla memberów. Memberzy też by coś z tego mieli, mogli by kupić 5 rzeczy za darmo.

kleo 98
02-02-2008, 16:28
pufl party
itemki pufflowa bluza, kapelusz w kształcie puffla (nie tylko dla memberuw)
pin żółty puffel
ozdoby wszędzie puffle wycięte z kartonu.

Mistrzu Poniver
02-02-2008, 21:40
Rockhopper party fszedzie bylyby pirackie dekoracje i fotki rocka
itemy: wszystkie co Rock przywiozl (dobrze schowane)
pin : portret Rockhoppera:)

Aśka.
02-02-2008, 22:13
Ja bym teraz chciała imprezę na Walentynki
Item:Lizak w kształcie Serduszka
Pin:Serduszko albo Kupidymek(czy jak to się nazywa)

Qarol
03-02-2008, 11:18
Ja też party na walentynki:)bo niedługo będą walentynki:).
Ja bym chciał na walentynki:
Pin: Serduszko
Item: Też lizak w kształcie serduszka.
Dekoracje: Serduszka:);).

kleo 98
05-02-2008, 15:42
chciała bym jeszcze love party
itemki bluzka z serduszkiem, lizak-serduszko
pin amorek
dekoracje fruwające amorki
dodatkowe atrakcje wysyłanie pocztuwek ,,J LOVE YOU"

happy12
05-02-2008, 16:23
ja chciałym sex party TYLKO MNIE NIE BLOKUJCIE :mrgreen:

Kat.
05-02-2008, 16:57
Chocolate party!!!
Cp przystrojone na brązowo, każdy pokoj przedstawiałby inny rodzaj czekolady np.: Light House był by czakoladą z orzechami, Mine z nadzieniem toffie
itemy: oczywiście czekolada do trymania w ręce, biała bluzka z czekoladą,
pin: kostka czekolady
gry: w cathin waves woda zmienila by się w plynną czekoladę
dla memberów : brązowy puffel

Amaegedon
05-02-2008, 17:41
Magiczne przyjęcie
pin:księżyc
free item:koszulka z księżycem,różdżka
tło:w gwiazdy
Dekoracje:wszędzie gwiazdy,księżyce ,różdżki itd.
Specialne tańce do free item'ów:
różdżka-pingwin unosi się a pod nim gwiazdy

Qarol
05-02-2008, 17:45
Ja chciał bym Music Party czyli muzyka party.
Pin:Czerwona gitara lub głośnik z Nightclub'u.
Dekoracje: Gitary, Głośniki, Nuty, Odtwarzacze z głośnikami.
Itemy: Mała gitarka na ręke, Korale zrobione z malutkich głosników, Czerwona koszulka z głośnikiem,czerwoną gitarą i nutą.
Dodatkowe rzeczy: wszedzie muzyka.
Fajna chyba:);):D?. Nie?

Juna5
05-02-2008, 19:10
Ja bym chciała game party.
Były by nowe gry np. 10 nowych gier tylko na to party i pin komputer, a item może hmm.. może jakaś koszulka :D.

Qarol
07-02-2008, 16:56
Ja bym chciała game party.
Były by nowe gry np. 10 nowych gier tylko na to party i pin komputer, a item może hmm.. może jakaś koszulka :D.
taka impreza dziwna:o:shock::p.

Miduś
07-02-2008, 17:19
TV Party

Itemek: pilot od telewizora
Pin: telewizor

Opis: Gdzie nie gdzie są postawione telewizory a pingwiny nasiskaja pilota i sie przełancza kanał

maxior33
08-02-2008, 10:47
ja bym chciał
Archer Party :DD:

FREE ITEMS: Bow(łuk),Kołczan ze sztrzałami.

Pin:Łuk i Sztrzały

Dekoracje to takie jak by w Robin Hoodzie :DD::DD:.

Meble dla Meberów: wbite sztrzały w cel.

Becia25
09-02-2008, 11:33
A ja bym chciała taką imprezkę żeby np. Przez 2 godziny można było by kupować ubranka. Bo bardzo dużo pingwinów nie są memberami a chcieli by założyć choć na jeden dzień jakieś fajne ubranko.
Impreza "Shopping Penguin".

Pzdrawiam Becia25:)

Qarol
09-02-2008, 14:33
A ja bym chciała taką imprezkę żeby np. Przez 2 godziny można było by kupować ubranka. Bo bardzo dużo pingwinów nie są memberami a chcieli by założyć choć na jeden dzień jakieś fajne ubranko.
Impreza "Shopping Penguin".

Pzdrawiam Becia25:)
Chcial bym taką tez:)

nikifor
09-02-2008, 14:58
ja bym zrobił igloo party były by darmowe itemy dla kazdego inny ale nie na ubrania tylko do igloo co o tym myślicie

Bystra_95
09-02-2008, 20:08
Knight Party!

Pin:Tarcza rycerska

Item:Hełm rycerza i miecz :lol:

Wszędzie byłyby zamiast budynków zamki oraz dekoracje w stylu średniowiecza.

Jot
09-02-2008, 23:17
A ja nie pogardziłabym czymś pod tytułem "Dark ages party - Średniowieczna impreza"
Pin: zamek
Free - item: miecz i tarcza jak u rycerza.
Itemy: średniowieczna suknia, zbroja rycerska i wszystko co się z średniowieczem kojarzy,
Dekoracje: Niektóre budynki byłyby zamkami, a pizzeria i kawiarnia czymś w rodzaju Pubu. Wszędzie gra "staroświecka" muzyka, panuje niepowtarzalny nastrój.

BlAcK AnGeL
10-02-2008, 14:41
Ja bym chciała:
-> Nazwa:Angel Party
-> Pin: Aniołek
-> Free Items: Skrzydełka aniołka, to coś świecące nad głową,sukienka aniołka.
-> Special dance: Latanie po całym club Penguin!
-> Wygląd imprezy: W townie będzie wszystko żółte.Pizzeria będzie stoiskiem itemków.W Dance Club będzie puffel ubrany za aniołka.Pet Shop będzie udekorowany aniołkami-pufflami, a w środku będzie można kupić takiego aniołka [puffla:mrgreen:]. Będzie nowa gra dla 2pingwinów- pt. ,,Ratowanie świata''. Ta gra polega na tym, że trzeba ratować puffle. Będzie 30poziomów [dużo:lol:]

Zakręcona impreza :mrgreen::DD:

gasiorek
10-02-2008, 20:43
Ja bym chcial zeby byla impreza na temat surfingu i darmowe itemy by myly takie jak deska serfingowa i pin rafy koralowej:roll:

http://img.userbars.pl/88/17571.gif

maxior33
11-02-2008, 15:08
Gasiorek to fajny pomysł z Surfing Party:DD::DD::DD::DD::DD::DD::D:D:D:DD::DD::DD::DD ::DD:

kosy
11-02-2008, 16:43
Ja bym chciał indiana party
Pin:wingwam
Darmowy item:Pióropusz indiański
Ozdoby:totemy:DD:

Matiz67824
11-02-2008, 18:23
Zdecydowanie Sportparty

kleo 98
12-02-2008, 16:08
mnie na niej nie było

Agrafka21
16-02-2008, 16:05
Party Harry Potter itemki - okulary Harrego Pottera, różdżka

blebek
16-02-2008, 19:56
ja chcialbym zeby byla taka imprezka co sie nazywa fishing party i na niej zeby sie dostawalo po paczce karmy dla rybek i podbierak wendkarski bo wendke juz mam

sebakoza
17-02-2008, 08:42
Animal Party
Itemy: koszulka w paski
Pin: Krokodyl
Opis: Cały CP wygląda jak wielki busz w którym mieszkają najróżniejsze zwierzęta od mrówek po słonie.

Pysia94
20-02-2008, 18:00
White and Black Party
Itemy: Bluza w czarno białe kraty, trampki czarno-białe,czapka z daszkiem czarno-biała, czarne rurki [ spodnie[ale śmiesznie by wyglądały pingwniki <lol2> A szczególnie r czarnych rurkach ;]
Pin: czarno-białe trampki ^^[ zawsze coś innego :D]
wystrój oczywiście wszystko Czarno-Białe +Różowe dekoracje
Balony, serpentyny, jeszcze raz balony i balony :D :lol::):p

kida marta
20-02-2008, 18:16
Pizza Party

Pin:Pudełko z pizzą
Darmowe:szaliki z pizzą,bluzki z pizzą,czapki z pizzą
Wszędzie pizza normalnie szok:shock:

dodpl
20-02-2008, 20:31
fajna by była impreza gdzie były by nowe tła i ubrania dla wszystkich :lol:

samdan
20-02-2008, 20:38
ja bym chciał non-member party :D

Peuliy
20-02-2008, 20:48
A ja bym chciał Penguin Day Party. Każdego roku w jeden dzień każdy pingwin mógłby kupić rzeczy z katalogu. Byłby wtedy dostępny także katalog z najpopularniejszymi itemami z wszystkich katalogów minionego roku! Ponadto wszedzie stałyby jakieś tymczasowe gry tak jak na Jesiennym Jarmarku i też moznaby było wziąć jakieś nagrody.

Rafixo
21-02-2008, 09:59
#Kida Marta
Pudelko z Pizza jest dostepne z misji agenta, wiec odpada...

Moze jakas impreze zwiazana z kosmosem? (niewiem czy taka byla juz czy nie) CP bylo by ustrojone w tematyce "kosmos" a free itemkiem byly by buty kosmonauty..a pin to moze jakis statek kosmiczny?(ale nie ze Ufo, tylko taki "ziemski") fajny pomysl?

1maja
22-02-2008, 17:43
Żebyście nie robili kolejnych tematów o nowych imprezach, załorzyłem ten temat. TU możecie pisać swoje pomysły na nowe party. Ale pisanie bezsensownych postów typu -
"Ja chce bum party gdzie będzie bum i itemy fajne"
Takie posty będą karane.
Ciekawe pomysły będą umieszczane w spoiler
[spoiler:21b18ef5f6]Shaman
Wild West Party '07!
Tollaner
Donut Party.

[/spoiler:21b18ef5f6]

Nowe tematy będą karane -10 coins

Ten pomysł brzmi apetycznie:D

marchewa5
22-02-2008, 18:15
Ja bym chciał mieć ninja party

kodemn
22-02-2008, 21:51
ja bym chciał impreze taką:)
NAZWA:non-member party
ITEMKI:deska z ogniami , koszula z napisem non-member,czarna bluza elektryczna gitara
PIN:pingwin
DEKORACJE wszendie ze wszystkich party po trochu (submarine )
IGLLO:non-memberzy mogą kupic meble , a memberzy nie
inne non-memberzy mogą wszystko kupic,a memberzy nie

:lol::lol::lol::lol:;)

kleo 98
23-02-2008, 07:07
ja mam taką wszyscy non-memberzy są memberami a memberzy są non-memberami

klaudis
23-02-2008, 16:44
Hejka! Ja bym chciała by przynajmniej raz w miesiącu odbywały się imprezy w latarni morskiej była by super! Pozdrawiam wszystkich fanów Club Penguin!!!

marchewa5
24-02-2008, 18:21
Ja bym chciał mieć Jurajskie party:cool:

Artkiller
25-02-2008, 19:45
wiem że już było ale ja bym chciał
Sports Party

BG Jaheira
25-02-2008, 22:15
A ja bym chciała imprezkę w stylu retro! To by mogło być coś naprawdę fajnego, kolorowe ubrania, kozule afro, słynne okulary pilotki (aviatory).;)

Lolenspl
26-02-2008, 08:06
Ja bym chcial:
nazwa:game party
rzeczy:mebel konsola do gier,i ta smieszna czapka dla komputerowcow z tymi dwoma puszkami na czapce :)
pin:dzojstik
dekoracje:wszedzie motywy z gier

Pingwinus9
26-02-2008, 15:21
Ja bym chciał "Train Party". Pin to była by lokomotywa.
Itemki dla Non-Membera : Czapka Maszynisty i lizak.
Tło : Ze Stacją Kolejowa.
Wygląd CP : W Dock by był peron i co kilka minut przyjeżdżał by pociąg który zabierał by pingwiny na wycieczkę po całym mieście. w Plaza była by budka w której za coinsy można było by kupować bilety na przejazd.:D

Pipiopa1997
27-02-2008, 20:49
Ja bym chciała aby było ''Night Star Party''
Pin: Gwiazdka
Nowe ubranka (dla memberów): piżamka w gwiazdki, bluzka, granatowa czapka z gwiazdką i papucie:D (więcej nie mam pomysłów)
Darmowe przedmioty (dla wszystkich) ciemna bluzka z napisem ''Night Star Party'' i skarpetki granatowe w małe gwiazdki.:)
Tło: w gwiazdy:)

Wygląd:
wszędzie będzie czarne niebo z gwiazdkami, a czasem będą spadać z nieba gwiazdy, kto złapie jedną to dostanie gwiazdkę, którą można sobie trzymać w rączce pingwinka.

Pingusia
01-03-2008, 18:16
Ja bym chciała żeby była impreska(Nie wiem czy taką ktoś już napisał ,bo nie czytałam do końca tego tematu)
Party-Monster Party
Wystrój miasteczka CP-W Dockach stały by po rogach figurki potworów,które co jakiś czas wydawałyby dziwne odgłosy i robiłyby przedziwne miny.Dostawałoby się maskę potwora i zamiast pingwinkowych płetw byłyby za darmo dziwne plazmowate stopy.
Party-Monster Party byłoby coś takiego jak Halloween.
Chciałabym ,aby było takie party.:mrgreen:

munia1
01-03-2008, 18:21
ja chciała bym zeby była taneczna impreza czyli składała sioe z itemków takich jak : strój do tańczenia buty też do tańczenia no i było mnóstwo tańców nowych że sie naciska pare przycisków i tam pingwinek tanczy bardzo fajne i ciekawe tańce :lol:no ciekawe czy taka impra w ogóle bedzie ;)

tu powinno byc mnóstwo odpowiedzi bo to raczej już nie spam tylko temat potrzebny brawo !!!!!!!!!!!! że wkońcu jest jeden ale pożadny temacikkkkkkkk !!!!!!!!!!!!!! w końcu nie bedzie jakiś spamów !!!!!!!!! brawo brawo :wykrzyknik::wykrzyknik::wykrzyknik::wykrzyknik::w ykrzyknik::wykrzyknik::wykrzyknik::wykrzyknik::wyk rzyknik::wykrzyknik::wykrzyknik::wykrzyknik:

Dejzusia
02-03-2008, 10:31
Ja bym chciała impreze green party wszystko by bylo zielone <bo zielony to moj ulubony kolor> Świetnie by bylo